Follow Us @soratemplates

Saturday, January 18, 2014

GLA Complex & Testimoni


Setiap bulan, pasti SENGUGUT ini menyerang..Jika anda sedang bekerja terpaksa ambil MC . sebabnya sakit sangat-sangat dibahagian bawah perut iaitu SENGUGUT.
Jika masa study dulu, sakit perut ini menyebabkan ramai diantara kita terpaksa ponteng ke Kelas. Yang paling mengerikan jika sengugut ini menyerang ketika menduduki peperiksaan akhir. tak senang duduk dibuatnya.
Jika jumpa doktor, cuma ubat tahan sakit di beri..masalah masih juga berulang..
Bagi mereka yang mengalami masalah SENGUGUT ini, saya cadangkan supaya mengambil GLA Complex Shaklee. Ianya sudah membantu saya dan di harap dapat membantu masalah anda juga.. 
 Ramai telah mencubanya...
Jom kitatengak testimoni 


Untuk konsultasi PERCUMA dan harga Murah Giler, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang.

Bagi anda yang berada di kawasan Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan penghantaran percuma pada setiap hari Sabtu & Ahad

Hubungi Wakil Pengedar Shaklee Anda
Aisha Malek 
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ] 
Contact Number : 017 256 9166 
SMS/WhatsApp : 017 256 9166 
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek

Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan

No comments:

Post a comment