Mealshake Shaklee & Testimoni

BY icetanggo IN , No comments

Permata hati keluarga...anak-anak yang di sayangi. Alangkah bahagianya sesebuah keluarga yang penuh dengan tawa riang anak-anak yang sihat & cergas.
Senyumannya pengubat duka, keletahnya menghiburkan hati..tawanya mengambarkan sinar kebahagiaan..
Sebagai ibu bapa, kitalah insan yang sanggup berkorban apa sahaja untuk anak.
Sebelum mempunyai anak, gaji bulanan akan diperuntukan untuk membeli kelengkapan sendiri. Kini..tidak lagi..semuanya di sediakan untuk anak tersayang.
Sanggup mengikat perut cuma untuk memastikan duit susu dan pampers untuk simanja mencukupi setiap masa..
Marahkan Nyamuk yang mengigit anak kita.
Apabila anak kita sering sakit, demam, selsema,batuk dan sebagainya ibubapalah insan yang paling risau. Berjaga malam, terpaksa mengambil cuti, gelisah dan menjadi tidak tenteram.
tidak sanggup melihat anak disuntik oleh doktor.
sekiranya anak anda selalu tidak sihat, mungkin sudah sampai masanya untuk memberikan mereka makanan tambahan iaitu MEALSHAKE SHAKLEE.

Apa Itu MEALSHAKE SHAKLEE?
Ianya merupakan pemakanan lengkap, dari vitamin, mineral dan protein.

Apakah Kebaikan MEALSHAKLEE?

1. Nutrisi Lengkap

Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif.

Sesuai untuk mereka yang sukar menelan pil

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel

Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel.
Menjadikan badan lebih sihat

3. Untuk Pembesaran

Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.

4. Anti-oksida

Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.

5. Detox

Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.


Untuk membaca lebih testimoni & info, sila layari www.vitacergas.blogspot.com
*******************************************************************************

Untuk konsultasi PERCUMA dan harga Murah Giler, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang.

Bagi anda yang berada di kawasan Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan penghantaran percuma pada setiap hari Sabtu & Ahad

Hubungi Wakil Pengedar Shaklee Anda
Aisha Malek
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ]
Contact Number : 017 256 9166
SMS/WhatsApp : 017 256 9166
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek


 
Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan

0 Comments:

Post a Comment