Selamat Datang 2014

BY icetanggo IN No comments

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi mengasihani. Dengan ini saya merasmikan blog LAMAN KESIHATAN ini secara rasminya. Besar harapan saya supaya Allah memberikan saya idea bagi menulis informasi mengenai kesihatan,kecantikan dan keluargaan bukan sahaja untuk diri sendiri tetapi kepada semua pembaca yang berada diluar sana. Disamping itu juga, saya akan mempromosikan Produk Shaklee sebagai produk utama bagi blog ini. Kepada kawan -kawan yang berada di luar sana saya ucapkan selamat membaca dan ribuan terima kasih kerana sudi singgah di blog ini. sebarang kelemahan bahasa dan informasi akan saya cuba perbaiki dari masa ke semasa.

selamat tahun baru kepada semua. 2013 sudah pun berlalu pergi. Begitu juga perbagai kenangan yang kita lalui sepanjang tahun 2013 yang lalu secara individu,keluarga dan masyrakat. Apa yang buruk itu, kita jadikan ikhtibar dan yang baik itu kita jadikan batu loncatan supaya dimasa  akan datang menjadi lebih baik s daripada sebelumnya.

2014 Datang dengan penuh harapan, cabaran dan perancangan. Merancang kehidupan sebaik mungkin. Supaya dipermudahkan segala urusan, Dibukakan pintu keberkatan dan kebahagiaan dan dimurahkan rezeki dan dilimpahi kesihatan yang baik hendaknya. DOA, USAHA, IKHTIAR & TAWAKAL dan berserah segalanya kepada Allah swt..

Bagi pembaca yang berminat untuk mendapatkan produk Shaklee, boleh mengubungi saya secara terus ditalian 0172569166 atau facebook Aisha Malek,saya akan cuba membantu anda sebaik mungkin.Pembelian secara terus ke depan pintu rumah anda juga boleh didapati sekiranya anda berada di sekitar Puchong,Putra Perdana,Sri Kembangan,Seremban 2 Bandar Sri Sendayan, Nilai & Putrajaya.

0 Comments:

Post a Comment