Zinc shaklee untuk Rambut Nipis, Rambut Gugur

BY icetanggo IN , No comments

Rambut anda gugur dan semakin menipis. Semakin hari rambut anda semakin menipis dan gugur. Anda buntu tidak tahu bagaimana cara untuk mengawal masalah keguguran rambut yang meland. Semakin hari semakin teruk.

Kebiasaannya setiap hari rambut akan gugur lebih kurang 30 helai sehari. Apabila bilangannya melebihi 100 helai sehari, ianya akan membuatkan rambut anda semakin menipis dan ia juga menunjukkan rambut anda kurang mendapat nutrisi yang sepatutnya.Sekiranya keadaan tersebut berlaku kepada anda sudah tiba masanya anda mengambil langkah penjagaan kulit kepala yang sihat.

Dengan ini adalah dicadangkan supaya anda mengambil makanan tambahan seperti Zinc,Vitamin B dan zat besi. Minum air secukupnya sekurang-kurangnya 2 liter sehari. Anda juga hendaklah mengambil makanan yang kaya dengan protein dan mineral seperti telur,keju,sayuran,ikan dan buah-buahan.

Adalah disarankan supaya anda mengambil makanan tambahan Zinc Complex Shaklee sebelum masalah keguguran rambut melanda dengan teruk dan menyebabkan anda menjadi botak.

Jom kita lihat testimoni penguna yang telah mengunakan Zinc Shaklee ini. Dimana penguna ini hanya sebulan mengunakan zinc complex dan masalah keguguran rambutnya semakin berkurangan.


Jangan biarkan masalah keguguran rambut anda semakin teruk. Tindakan awal mampu merubah penambilan anda. Sayangi rambut anda, mahkota peribadi anda.

Untuk tempahan dan konsultasi percuma sms@whatsapp 0172569166. Pembelian anda pasti berbaloi. Cod percuma sekitar Puchong, Seri Kembangan,Putra Height, Seremban,Seremban 2 dan Port Dickson.

Untuk dapatkan harga istimewa sila klik "LIKE" di fan page Vita Cergas.


0 Comments:

Post a Comment