Follow Us @soratemplates

Friday, May 09, 2014

Keistimewaan Mealshake

Apabila anak kita kerap kali tidak sihat, mestilah ibubapa merupakan insan yang paling risau dan dukacita. Pastinya tercari-cari makanan tambahan yang apakah patut di beri kepada si manja anda.

Dengan ini adalah dicadangkan supaya anda memberikan MEALSHAKE SHAKLEE sekiranya anak anda kerap mengalami demam,selsema,sembelit, badan berkurangan atau kurus ,kurang selera makan, dan tidak mengemari sayur,Asthma dan eczema.

 Ianya merupakan makanan tambahan yang paling sesuai untuk anak anda. Sessi keluarga juga boleh menikmati mealshake untuk kesihatan bersama. Makanan tambahan ini mampu menjadi pelengkap nutrisi kepada tubuh badan anda.

Jom kita lihat keistimewaan MEALSHAKE.


Pastinya sebagai ibu bapa kita mahu melihat anak kita membesar dengan sempurna dan sihat. Diharap makanan tambahan ini dapat membantu anak anda supaya dapat membesar dengan lebih sihat. Dengan niat membantu anda,saya amat berharap ianya dapat membantu menyelesaikan masalah dan menghapuskan kerisauan anda. Semoga anak anda dan anak saya senantiasa sihat dan membesar dengan sempurna.

Untuk tempahan, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.


Wakil Pengedar Shaklee Anda 

Aisha Malek 
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ] 
Contact Number : 017 256 9166 
SMS/WhatsApp : 017 256 9166 
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek


Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatanNo comments:

Post a comment