Jualan Murah Shaklee..

BY icetanggo IN No comments

Tengok tajuk macam tak percayakan. Shaklee ada jualan murah. sempena apa nih?? Anda ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga murah daripada pasaran. Dengan syarat anda kena baca sampai habis tanpa skip sepatah perkataan pun. Tunggu lama-lama nanti orang lain rebut peluang jadinya ..Jom kita baca, 

Kepada pelanggan yang dihormati, 

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli dengan secara automatiknya anda akan mendapat   harga serendah 15% -20% daripada pasaran iaitu harga ahli. Ianya sememangnya menjimatkan wang anda, 

Sekiranya anda berminat untuk menerajui perniagaan anda sendiri di dalam bisnes Shaklee ini, anda boleh terus bermula sebaik saja anda berdaftar sebagai ahli Shaklee yang sah. Sebaliknya jika anda tidak berminat lansung untuk berniaga, tiada paksaan kepada diri anda, anda masih boleh membeli barangan  Shaklee untuk kegunaan anda sendiri dengan harga ahli yang ditawarkan.

Ahli Shaklee yang Sah, Menarik Sangat Ke?

Kepada Ahli Shaklee Yang aktif

1) Program Ganjaran Tunai
- Bonus Kumpulan Peribadi 21%
- Bonus Kepimpinan (sehingga 6 paras keatas)
- Intensif Koordinator (sehingga 1.5%)

2) Program Kereta

3) Program Konvensyen / Intensive

Ingin mengetahui secara details, akan saya terangkan sekiranya anda benar-benar berhasrat ingin memulakan perniagaan bersama Shaklee dan menjadi pengedar sah yang aktif.

Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee yang Sah, tetapi tidak tahu bagaimanakah caranya?
Dengan membuat pembayaran sebanyak RM 65 seumur hidup (tambahan RM10 bagi kos penghantaran starter kit bagi anda yang berjauhan dengan saya).   ataupun  anda membeli mana-mana produk Shaklee yang melebih 200 point dianggarkan sebanyak RM650 anda layak mendapat keahlian percuma. 

Untuk mengetahui caranya dengan lebih mudah dan jelas, jangan rasa segan silu atau was-was sms/whatsapp saya ditalian 0172569166. Saya sedia membantu anda.

100% Kebaikan berdaftar dengan saya, adalah kerana

Kelas bimbingan perniagaan online dan offline disediakan samada difacebook dan Group tertutup 
Tunjuk ajar daripada Master Coordinator yang berpengalaman
Coaching diseluruh malaysia
Meeting secara online 
sessi tunjuk ajar yang boleh dibawa bersama suami,isteri,anak-anak, ibu bapa dan lain-lain ahli keluarga yang berminat

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, tidak perlu mencipta alasan.Peluang di tangan anda untuk bertindak.

0 Comments:

Post a Comment