Follow Us @soratemplates

Wednesday, June 04, 2014

Macamana mahu Kurus - Set Kurus Shaklee

Macamana mahu kurus? Risau dengan berat badan. Takut digelar gemuk,chubby dan montel. Risau dikategorikan sebagai obesiti. Sukar mencari baju yang bersesuaian dengan saiz badan? Lemak-lemak dibadan tidak dapat dihapuskan?

Ingin bertukar saiz daripda XXL kepada L. Jom Kita gunakan Set Kurus Shaklee yang mengunakan konsep 3B (Bakar,Buang & Bina).

Testimoni menunjukan penguna yang berjaya menurunkan dengan mengunakan konsep 3B ini yang penting anda konsisten & berdisplin di dalam misi menurunkn berat badan. Jika tiada konsisten & displin semestinya harapan untuk kurus hanya tinggal tanda tanya..

Jangan Lepaskan peluang anda sementara stok masih ada.. 

Untuk tempahan, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.


Wakil Pengedar Shaklee Anda


Aisha Malek
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ]
Contact Number : 017 256 9166
SMS/WhatsApp : 017 256 9166
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek


Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan

No comments:

Post a comment