Follow Us @soratemplates

Monday, June 02, 2014

Semarakkan "CINTA" Mu


Hari ini nak berbicara tentang CINTA. Owh CINTA..Begitu indah ketika bercinta lebih-lebih lagi dengan suami sendiri. Hubungan Halal yang direstui keluarga. Owh INDAHnya..Semestinya kawan-kawan yang sudah berkahwin pasti merasakan KEBAHAGIAANnya.

Tetapi, lama-kelamaan semua yang dinamakan CINTA,INDAH dan KEBAHAGIAAN itu beransur-ansur pergi.Hilang dibawa angin. Tiada lagi kemesraan,Tiada lagi Gurau Senda dan tiada lagi saat manis apabila bersama.Senyuman tiada lagi terukir dibibir yang tinggal hanyalah kemarahan dan rasa tidak puas hati.

Adakah ini berlaku di dalam rumahtangga anda? di dalam perhubungan anda? Jika ianya menunjukkan tanda-tanda anda awal. Segeralah ambil tindakan,jangan lengahkan masa takut nanti memburukkan keadaan. Jangan biarkan luka menjadi semakin parah..

Dengan itu, Semarakkan CINTA & Hubungan Suami Isteri anda dengan mengambil Vitamin E Shaklee & Alfafa di sebagai makanan tambahan bagi semarakkan CINTA anda. Jom kita tengok apa khasiat Vitamin E dan Alfafa ini.
Khasiat Vitamin E

■untuk tenaga (seksual)
■ereksi lebih lama
■lebih mudah terangsang
■Libido yang lebih kuat
■Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
■Untuk menstabilkan hormon sekd/kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) tinggi


Khasiat Alfafa

■bertindak seperti ‘kacip fatimah’ di mana ia membantu membaikpulih otot-otot di bahagian MIss V
■bertindak sebagai pelincir dan mengurangkan rasa ‘kering’ ketika bersama
■mengurangkan keputihan dan masalah wanita yang boleh mengganggu hubungan intim suami isteri secara tidak langsung.

Dengan ini saya menyarankan untuk kepada anda yang mempunyai masalah tidak bersemaraknya cinta didalam hubungan suami isteri supaya mencuba Vitamin E & Alfafa Complex ini. In Sha Allah dengan izin daripada Allah S.W.T ianya membantu memperbaiki hubungan anda dan diharap ianya bermanafaat kepada saya, anda dan keluarga.

Untuk tempahan, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.Wakil Pengedar Shaklee Anda


Aisha Malek
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ]
Contact Number : 017 256 9166
SMS/WhatsApp : 017 256 9166
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek

Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan

No comments:

Post a comment