Monday, June 02, 2014

Testimoni Vitalea - Atasi Anemia

Ramai diantara ibu-ibu yang mengandung risau tentang tekanan darah. Jika tekanan darah terlalu tinggi dikatakan Darah Tinggi. Mengundang bahaya kepada ibu dan kandungan. Begitu juga jika tekanan Darah Rendah, ianya juga mampu memberi kesan kepada bayi di dalam kandungan. Tekanan Darah Rendah ini juga di panggil sebagai ANEMIA.

Apa itu Anemia?
Kekurangan sel darah merah atau hemoglobin di dalam sel darah merah yang mengakibatkan darah tidak mampu membawa oksigen yang diperlukan oleh badan.

Kesan daripada Anemia?
1) Cepat Letih
2) Kerap pening atau pitam
3) Kurang Selera Makan
4) Sesak Nafas
5) Kerap berdebar-debar

Punca Berlakunya Anemia?
1) Pengambilan makanan yang tidak seimbang
2) Tekanan kerja /hidup
3) Kekurangan Zat Besi.

Untuk mengatasi masalah ANEMIA ini daripada berterusan membelenggu diri anda, adalah dicadangkan supaya anda mengambil Multivitamin Vitalea supaya masalah tekanan darah rendah anda dapat diatasi.

Jom kita lihat testimoni bagi ibu mengandung yang telah mengamalkan Multivitamin Vitalea disepanjang tempoh kehamilan beliau. Multivitamin ini amat sesuai pada semua golongan dewasa termasuklah warga emas,ibu mengandung dan mereka yang memerlukan tenaga tambahan.


Untuk tempahan, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.

Wakil Pengedar Shaklee Anda

Aisha Malek
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ]
Contact Number : 017 256 9166
SMS/WhatsApp : 017 256 9166
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek

Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan

Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews