Makanan Berkhasiat ketika Hamil

BY icetanggo IN , , , No comments


Tahniah!! Awak disahkan mengandung. Berbunga-bunga rasa hati, memang tidak dapat digambarkan. Perasaan bercampur baur gembira, sedih, teuja untuk menjadi seorang ibu. Itulah pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Rasa masa tu, nak saja peluk doktor yang membawakan khabar gembira itu.

Mengikut pertanyaan saya kepada kawan-kawan yang berpengalaman keterujaan itu semakin berkurangan apabila mengandungkan anak ke2,ke3,ke4 dan seterusnya.

Biarpun begitu makanan untuk kesihatan dan perkembangan bayi di dalam kandungan tidak boleh diambil mudah. Bakal ibu masih perlu mendapatkan nutrisi yang lengkap untuk bayi di dalam kandungan.

Doktor juga menyarankan supaya bakal ibu mengambil makanan yang berkhasiat dan bernutrisi supaya stabilnya kesihatan ibu, memberi perkembangan yang
baik terhadap bayi.

Jom kita intai-intai set kehamilan Shaklee yang sesuai diambil semasa mengandung dan di harap ianya dapat memberi manafaat kepada kesihatan ibu yang mengandung dan bayi yang berada di dalam kandungan.

Ibu Sihat, Bayi membesar dengan sempurna di dalam kandungan.Untuk tempahan, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.


Wakil Pengedar Shaklee Anda


Aisha Malek
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ]
Contact Number : 017 256 9166
SMS/WhatsApp : 017 256 9166
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek


Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan


0 Comments:

Post a Comment