Follow Us @soratemplates

Monday, September 01, 2014

Promosi Mealshake & Collagen (September 2014)

September 2014. Sememangya berita terbaik bagi penguna Shaklee. Bulan ni Shaklee menawarkan promosi berganda iaitu Mealshake dan Collagen. Kepada penguna semua, di harap tidak melepaskan peluang keemasan ini. Kedua-dua produk ini memang tidak dinafikan lagi khasiatnya.

Untuk sessi keluarga supaya sihat dan cergas, bukan saja untuk kanak-kanak, malah minuman ini amat sesuai untuk semua peringkat umur.- Ianya boleh dijadikan sarapan berkhasiat buat sessi keluarga. Dijamin ianya sedap dan mampu membuka selera. Disertakan khasiat Mealshake untuk perkongsian bersama.

Kepada semua yang ingin kelihatan Cantik dan Gebu, terutamanya bakal-bakal pengantin, mereka yang mengutamakan kecantikan. Di harap tidak melepaskan peluang untuk membeli kolegen Shaklee pada bulan promosi ini. Khasiatnya anda akan rasai setelah mencuba produk yang terbaik ini.


 
Jangan Lepaskan peluang anda sementara promosi masih ada.. 

Untuk tempahan, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.

Wakil Pengedar Shaklee Anda

Aisha Malek
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ]
Contact Number : 017 256 9166
SMS/WhatsApp : 017 256 9166
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek

Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan

No comments:

Post a comment