Saturday, September 13, 2014

Membeli Sambil Menderma

Ada yang berminat? Membeli sambil menderma. Usahlah lepaskan peluang ini. Siapa tahu dengan sedikit pembelian anda mampu memberi manafaat kepada kanak-kanak lain..Bukankah tangan yang memberi itu lebih baik daripada yang menerima. Inilah masanya untuk kita memberi,Biarpun sedikit tetapi jika impaknya mampu menyumbangkan sesuatu kepada yang memerlukan, sememangnya membanggakan dan mampu membuat kita tersenyum kepuasan.


10% daripada pembelian anda akan disumbangkan kepada kanak-kanak yang kurang bernasib baik. Semua urusan sumbangan itu akan diuruskan oleh pihak Shaklee. Jadinya, anda tak perlu risau dan ragu-ragu lagi tentang sumbangan anda. Ini merupakan salah satu tanggungjawab sosial pihak Shaklee terhadap mereka yang kurang bernasib baik.

JOm Sekarang, Kita sertai aktiviti ini.. Aktiviti sihat, pasti memberikan manafaat.

Sekiranya anda berminat untuk program ini dan membeli Mealshake dengan harga promosi, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.

Wakil Pengedar Shaklee Anda
Aisha Malek
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ]
Contact Number : 017 256 9166
SMS/WhatsApp : 017 256 9166
Emel :myaishamalek@gmail.com

FB : Aisha Malek
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews