Basic H - Pembantu Rumah yang Hebat.

BY icetanggo IN , No comments

Hujung minggu hampir tiba...masa untuk mengemas rumah. 
Almaklumlah Isnin hingga Jumaat sibuk dengan kerja di pejabat(keluar pagi, balik petang) dan aktiviti seharian.Jadinya hujung minggu sememangnya memperuntukan masa untuk mengemas rumah.Menyapu, menyusun, mop lantai,membersihkan tandas, membersihkan peti ais dan membasuh baju,menyusun baju didalam almari semamangnya sangat-sangat sibuk. Sedar tak sedar, sehingga ke petang masih ada lagi kerja rumah yang tidak dilaksanakan.
Kadangkala terbayang jugak, agaknya bagaimanakah aktiviti seharian buat mereka yang bergelar surirumah sepenuh masa. Tanggungjawab yang dipikul memang membuatkan mereka tidak kering tangan dibuatnya. Untuk memastikan rumah dalam keadaan kemas dan teratur. Kepada kawan-kawan yang bergelar surirumah sepenuh masa, saya sememangnya bangga dengan kalian ini adalah kerana saya sendiri tidak pasti adakah saya mampu untuk menjalankan aktiviti seharian seperti kalian. Besar jasa kalian sebagai surirumah sepenuh masa kepada rumahtangga.
Di dalam sibuk kita mengemas rumah sendirian, kadangkala kita perlukan pembantu sebagai pemudahcara. Jadinya, hari ini saya ingin mencadangkan bahawa setiap rumah MESTI mempunyai BASIC H. Ianya merupakan pencuci Organik yang dihasilkan daripada serpihan-serpihan vitamin serta terdapat molekul-molekul halus didalamnya.
Basic H ini sangat sesuai untuk semua kerja-kerja rumah dan membantu anda menyelesaikan kerja rumah dengan selamat, tanpa bahan kimia yang membimbangkan dan sangat lembut pada tangan.
Di dalam masa yang sama, Basic H berkuasa menghilangkan kotoran di permukaan baju,lantai dan dinding.
Dengan hanya beberapa titik saja pengunaanny. mampu membantu anda membersihkan permukaan cermin, dapur, lantai, tandas. Pasti anda akan merasai kehebatannya dan sekaligus membantu anda berjimat, Sebotol tahan sehingga 6 bulan dengan pembelian yang tidak memcecah ratusan ringgit.
Apabila gambar berbicara jom kita tengok hasil daripada pengunaan Basic H :
Testimoni 1 : Dapur yang dulunya karat, setelah mengunakan BAsic H kelihatan berkilat dan idak perlu bertukar kepada yang baru..Sangat menjimatkan..

Testimoni 2 : Lantai menjadi lebih berkilat daripada biasa. Sememangnya menakjubkan. Siapa yang tidak mahu lantai rumah berkilat, berseri.....


Ingin mendapatkan sebotol Pembantu Rumah anda yang Hebat ( BAsic H) .....Jangan segan-segan dan malu-malu...Untuk tempahan, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati dan berbaloi-baloi!. 

Pekhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah anda juga di sediakan sekiranya anda berada di sekitar Puchong, Shah Alam, Putra Height, Seri Kembangan, Serdang, Nilai, Salak Tinggi, Seremban, Seremban 2 dan Bandar Sri Sendayan.

Penghantaran secara Pos Laju buat anda yang berada di Sabah & Serawak

Wakil Pengedar Shaklee Anda 

Aisha Malek 
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1090534 ] 
Contact Number : 017 256 9166 
SMS/WhatsApp : 017 256 9166 
Emel :myaishamalek@gmail.com
FB : Aisha Malek


Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan.

0 Comments:

Post a Comment