GLA Complex Membantu masalah Sengugut

BY icetanggo IN , , , , No comments

Biasa di serang sengugut. Kadangakala apabila sengugut menyerang memang tidak senang duduk dibuatnya. Kadangkala terpaksa mengambil cuti sakit apabila sengugut datang menyerang. Sememangnya menyakitkan  hanya dirasai oleh mereka yang pernah menghidap sengugut.

Sengugut=period pain kesakitan dibahagian bawah pusat yang menyerang wanita ketika haid. Rasa sakit akibat sengugut adalah berpunca daripada rahim yang mengecut. Kebiasaannya sakit ini akan diringi dengan ketulan darah haid dan berserta tisu daripada selaput endometerium yang akan keluar melalui pangkal rahim.

Sekiranya anda menghadapi masalah sengugut ini dan menderita akibat sengugut, bolehlah mencuba GLA Complex ini. Dimana GLA membantu badan anda menampung kekurangan GLA (Gamma-lilonic acid) di dalam badan. Sekaligus, mengurangkan kesan sakit akibat sengugut.

Jom kita berkenalan dengan GLA Complex...

GLA complex Shaklee bersumber semulajadi iaitu diekstrak daripada herba tradisi yang dipercayai iaitu borage yang merupakan herba kegemaran orang barat - sejenis herba yang turut dapat merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.

Selain daripada itu, GLA Complex juga mampu mengawal selia estrogen dan testosteran yang terdapat di dalam badan dan sekali gus membantu mengurangkan simtom PMS seperti kesakitan,sakit payudara dan mood swing.

Bagi menambahkan keyakinan kita terhadap GLA Complex. mari kita lihat Testimoni penguna yang telah berpuas hati dengan pengunaan GLA Complex....

Testimoni 1:Testimoni 2:
Alhamdullillah dengan izin Allah, ramai penguna dapat mengatasi masalah sengugut dengan pengunaan GLA Complex. Bukan saja sengugut hilang malah kulit muka pun bertambah cantik, jerawat dan jeragat makin pudat..

Bagi mendapatkan GLA Complex anda hari ini. SMS/ Whatsapp 0172569166. Saya sudi membantu anda...
0 Comments:

Post a Comment