Wednesday, November 12, 2014

Cara Mudah Untuk Awet Muda - Vivix Shaklee

Pertama kali berkenalan dengan Vivix Shaklee ini, memang membuat hati terasa teruja untuk memilikinya. Almaklumlah dengan khasiat yang terdapat didalamnya pasti membuatkan ramai yang terpikat. Bukan saja untuk diri sendiri tetapi buat sessi keluarga supaya dapat menikmati khasiat vivix ini.

Tapi bila difikirkan tentang harga...memang membuatkan sesiapa pun berfikir panjang untuk memilikinya walaupun sebotol. Apa hendak dikisahkan tentang harga jika khasiatnya mampu menghalang anda daripada menjadikan hospital sebagai rumah kedua.. Berbaloikan..sememangnya pasti berbaloi.. Bukankah mencegah itu lebih baik..

Vivix ini merupakan supplement anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee.

Manakala, di dalam satu penemuan utama kajian teknikal terkini menunjukan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular dan sekaligus ia mampu memelihara kesihatan jantung,kesihatan otak,kesihatan sendi,perlindungan antioksidaan dan kesihatan.

Salah satu kompenan yang terdapat didalam VIvix adalah anggur Muscadine adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan,fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidaan yang lebih kukuh.

Oleh kerana khasiat yang terkandung didalamnya, Alhamdulillah banyak juga masalah kesihatan dapat diatasi dengan pengambilan vivix ini. Dikongsikan bersama Testimoni penguna yang telah mengamalkan Vivix didalam diet seharian mereka.

Testimoni 1 : Penguna yangberpuashati setelah mengunakan vivix. Terdapat perubahan walaupun diri sendiri tidak menyedarinya..


Testimoni 2: Vivix bukan saja untuk perempuan tetapi lelaki juga boleh mengamalkannya..Untuk tampil lebih kacak dengan kulit muka yang berseri-seriIn Sha Allah dengan izin Allah swt dengan pengambilan vivix secara konsisten mampu membantu anda untuk kelihatan awet muda dengan cara yang mudah. Disamping itu, ianya dapat menolong membantu menjaga dan memelihara kesihatan badan secara keseluruhan.

Bersambung dientry akan datang.

 Bagi kawan- kawan yang ingin mendapatkan Vivix ini bolehlah Call/Sms/Whatsapp saya di talian 0172569166. 

Saya sedia membantu anda. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. 

Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. 

Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar menjadi ahli Shaklee yang Sah. Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews