Merancang untuk Hamil

BY icetanggo IN , No comments

Sudah mendirikan rumahtangga..Tahniah diucapkan..sekurang-kurang salah satu sunnah Nabi Muhammad s.a.w telah kita jejaki.. tetapi masih belum lagi dikurniakan cahaya mata.. memang merunsingkan.Kadangkala terpaksa menjawab berbagai persoalan yang bertubi-tubi di telinga. Biasalahkan Mulut tempayan boleh ditutup inikan pula mulut manusia.

Bukan saja riuh disebabkan mulut-mulut yang manis itu, kadangkala suasana rumah juga menjadi sepi. Tiada riang ria,tangisan,gelak ketawa daripada anak-anak..sungguh mengharukan.

"Kau nih, makcik tengok dah lama kahwin tapi bila nak mengandungnya?" atau "Bila nak mengandung, asik berdua jer". itulah contoh-contoh ayat yang biasa menyesakkan telinga. Betul tak? Kepada yang pernah mengalaminya mesti teramat-amat faham dengan situasi yang dialami..

Kepada kawan -kawan yang mengalaminya jangan tension,jangan stress, jangan panik dan jangan pula marah kepada makcik-makcik yang lemparkan soalan tadi. Sememangnya jawapan  kepada soalan tadi memang tidak terdapat di dalam skema jawapan. Ini semua adalah perancangan Allah S.w.t.

Kita manusia cuma boleh berdoa, berusaha & Berikhtiar..

Ikthiar apakah yang perlu anda dan suami lakukan..

Secara asasnya bagi langkah permulaan, saya cadangkan mengambil makanan tambahan seperti GLA Complex untuk isteri dan Zinc untuk suami. Kedua-dua supplement kini berperanan untuk meningkatkan kesuburan bagi anda suami dan isteri. Sekaligus boleh meningkatkan potensi isteri untuk hamil.

Masih lagi ragu-ragu tentang keberkesanan GLA Complex.. Jom Kita tengok testimoni penguna yang telah berjaya hamil dengan mengamalkan GLA di dalam diet seharian.

Testimoni 1 : Siapa sangka dengan pengambilan GLA Complex secara konsisten memberi peluang untuk ibu-ibu diluar sana untuk hamil semula.. Sangat berkesan..


Testimoni 2 : walaupun selepas keguguran, Puan Ida meneruskan pengambilan GLA Complex, nyata rezeki pemberian Allah tidak pernah putus bagi mereka yang berusaha dan akhirnya Puan ini berjaya hamil semula.


Testimoni 3 : Setelah lama berusaha, akhirnya berjaya.. Alhamdulillah rezeki..


Secara kesimpulannya , Maaf  saya ucapkan Jika anda tidak mengandung selepas mengamalkan Produk ini, kerana itu adalah kententuan Allah swt. Sesungguhnya tujuan saya adalah cuma ingin membantu anda diluar sana untuk berpeluang memperolehi cahayamata.

Kita berusaha, Allah Jua yang menentukan segalanya.Pasti ada hikmah disebalik kejadian....

Ingin dapatkannya hari ini. Jangan segan-segan dan malu-malu hubungi saya .Saya sedia membantu anda.

Penghantaran terus kedepan pintu rumah anda sekiranya anda berada disekitar Puchong, Shah Alam, Seri Kembangan, seremban, Nilai, Port Dickson, dan Bandar Sri Sendayan.

SMS/Whatsapp : 0172569166..Penghantaran mengunakan pos laju juga disediakan..

0 Comments:

Post a Comment