Follow Us @soratemplates

Wednesday, December 31, 2014

Produk Penjagaan Kulit yang Terbaik & Terlaris..........


Tercari-cari produk penjagaan kulit yang terbaik dan terlaris di pasaran. Semestinya berlambak-lambak dipasaran. Kalau pergi kedai runcit pun boleh  temui produk untuk penjagaan kulit seperti pencuci muka, pelembap dan sebagainya. Bukan jenama dan harga yang menjadi masalah pada sekarang ini. Yang menjadi tumpuan utama adalah kesesuaian dan keberkesanan produk itu pada kulit muka.
Kadangkala sudah puas  memakai pencuci muka jenama ini, jenama itu, tetapi masalah berjerawat, kulit muka kusam masih lagi timbul dan kadangkala ia menjadi semakin teruk..
Pernah tak terfikir bagaimana untuk merawat kulit muka dari dalam?

Ingin tahu bagaimana merawat kulit muka dari dalam adalah dengan mengambil Supplement yang boleh membantu menyerikan lagi kulit muka anda. Ini adalah kerana dengan pengambilan supplement yang berterusan ianya mampu menghasilkan sel-sel kulit yang baru dan mampu meyerlahkan lagi kejelitaan anda.

Kesannya, kulit bertambah berseri, tiada masalah jerawat, bintik hitam jeragat dan kulit kusam.
Supplement yang mampu merawat masalah kulit dari dalam adalah :

Vitamin C – Ianya merupakan vitamin penting bagi kulit. 1 biji Vitamin C ini bersamaan 7.5 biji limau. Mampu bertindak sebagai anti-penuaan dan anti oksida, Mengurangkan kesan jerawat dan mempercepatkan proses proses pemulihan kulit.
Vitamin E – Mampu membentuk kolegen pada kulit, bertindak sebagai anti oksida dan mengalakkan proses pemulihan bagi kulit. Ianya boleh dibuat sebagai masker. Pengambilan secara berterusan mampu mempercepatkan proses pemulihan untuk kulit.

Vitamin B Complex-  Merupakan vitamin kecantikan yang penuh dengan khasiat sekaligus ia mengandungi Asid Folic. Mengurangkan tekanan dan stress. Apabila tiada tekanan, riang gembira dan wajah berseri senantiasa …
Jom kita lihat testimoni penguna yang telah mengamalkan Vitamin yang mempu merawat masalah kulit dari dalam

Testimoni 1:Testimoni 2 :


 

 Testimoni 3:


Keputusannya : Kulit menjadi lebih cantik, berseri dan tiada lagi masalah kulit kusam. Boleh ucapkan SELAMAT TINGGAL kulit bermasalah..

Macamana kawan-kawan sekalian, teruja tak tengok perubahan kulit yang menjadi semakin cantik. Jika ingin rasai sendiri khasiat vitamin-vitamin yang mampu membuatkan kulit anda cantik, berseri. Inilah masanya, untuk mendapatkannya.....

Dimana untuk untuk mendapatkan Vitamin Kecantikan Shaklee ini..

Saya sedia membantu anda. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan.

 Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar menjadi ahli Shaklee yang Sah. Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman.. 

No comments:

Post a comment