Tekanan selepas bersalin.

BY icetanggo IN , No comments


Waduh!! Tertekannya..…adakah ibu-ibu sekalian mengalami masalah ini. Mana tidaknya selepas kehadiran orang baru, semuanya berubah. Lebih- lebih lagi ibu-ibu baru, yang baru saja melahirkan anak.Kenapa mesti tertekan ibu-ibu sekalian, bukankah sikecil yang comel itu anugerah dari Allah s.w.t kepada kita sebagai nikmat dan rezeki yang tidak ternilai.

Salah satu punca tekanan yang dialami oleh ibu-ibu sekalian mesti berpunca daripada faktor kesihatan yang tidak mengizinkan. Betul tak?Almaklumlah, selepas melahirkan inilah ibu-ibu perlu berpantang dan perlu menyihatkan diri semula disamping memberikan perhatian yang khusus kepada sikecil yang tidak mengerti tentang apa-apa itu.

Sebelum kita mendapatkan solusi untuk mengatasi Tekanan ini. Jom kita kenal pasti apakah punca-punca yang boleh menyebabkan ibu-ibu sekalian berada di dalam tekanan.

1) Tidak mengetahui pemakanan apakah yang sesuai dan berkhasiat sepanjang tempoh berpantang sehingga menyebabkan badan menjadi lesu dan letih. Luka jahitan yang tidak pulih akibat pemakanan yang tidak seimbang.

2) Tidak mempunyai ilmu tentang penyusuan bayi dan bayi tidak dapat menyusu dengan sempurna. Tidur malam bayi terganggu dan bayi sentiasa meragam diakibatkan penyusuan bayi yang tidak sempurna.

3) Ibu yang risau tentang penambahan berat badan sedangkan ibu-ibu perlu mendapatkan pemakanan yang seimbang dan sihat.

Sebelum ibu-ibu sekalian terus tertekan dengan pengalaman baru selepas bersalin ini. Dapatkanlah set bersalin Shaklee yang mampu membantu ibu-ibu daripada perasaan tekanan ini dan seterusnya menikmati saat-saat indah berpantang bersama sikecil tersayang.
 
Tara!!! Inilah dia set berpantang Shaklee yang semestinya dimiliki oleh setiap ibu-ibu yang sedang berpantang. Ianya SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN..


Dan dibawah merupakan testimoni penguna yang telah mengamalkan set berpantang Shaklee dan sememangnya mereka berpuashati dan berpuashati dengan mengambil set ini semasa tempoh berpantang...

Testimoni 1:


Testimoni 2 :


Testimoni 3 :
 
 
Set ini TIDAK memberi kesan kepada bayi seperti Cirit Birit, Panas & Alahan

Set ini BOLEH diambil terus sebaik saja selepas bersalin

Set ini BOLEH diambil bagi ibu-ibu yang mengalami keguguran dan Pembedahan – ianya mampu membaiki luka jahitan secepat mungkin
Set ini BOLEH memperbanyakkan susu ibu

Dimana untuk untuk mendapatkan set bersalin Shaklee ini..

Saya sedia membantu anda. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan.

 Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar menjadi ahli Shaklee yang Sah. Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..

 

0 Comments:

Post a Comment