Multivitamin Terbaik buat Anak Tersayang - Vitalea For Chlidren

BY icetanggo IN , , , No comments

Setelah 3 tahun tiada dipasaran. Kini ianya kembali.. Telah ditambah dengan 18 jenis vitamin yang mampu membantu anak menjadi cergas, aktif dan sihat selalu. Multivitamin ini terbaik buat anak anda. Ianya berperisa anggur dan lazat. Sekali dicuba pasti nak lagi..Rasanya seakan gula - gula berperisa anggur.Vitamin yang ini sememangnya direka khas buat anak kecil yang sedang membesar. Al maklumlah, untuk membesar memerlukan perbagai khasiat. Diantara khasiat yang terkandung di dalam Vitalea ini adalah seperti berikut :

1) Lengkap 100% vitamin C,D,E dan 8 jenis kumpulan vitamin B
2) Tiada pewarna dan perisa tiruan
3) Mempunyai 200mg Kalsium, Magnesium, Sinc, Cooper dan berbagai vitamin yang berkhasiat
4) Mengandungi Xylitol, yang tidak menyebabkan kerosakan pada gigi.

Berikan anak anda Multivitamin Vitalea hari ini kerana ianya merupakan pilihan ibu bapa yang bijak seperti anda.

 
PROMOSI FEBRUARI 2015
 
 BELI 3 PERCUMA SATU,
HARGA PROMOSI LEBIH MURAH DARIPADA BIASA............  

Kepada kawan-kawan diluar sana yang berminat untuk mendapat Multivitamin buat anak kesayangan ..Jangan segan silu, anda boleh hubungi saya ditalian 0172569166.

 Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan.

Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar m. Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..

 
 
 
 

0 Comments:

Post a Comment