Follow Us @soratemplates

Wednesday, February 04, 2015

Promosi Februari 2015 - Menjimatkan & Menguntungkan

Assalamualaikum dan salam sejahtera...............

Kembali bersiaran.. dah lama tak update blogkan, rasanya mcam dah bersawang blog kesayangan ni..Sebelum ianya bersawang, saya teruskan entry pada kali ini dengan Promosi Februari yang memberi penjimatan hebat kepada penguna-penguna produk Shaklee sekalian...
 
 


Jeng...jeng...jeng...inilah dia produk yang ada promosi pada bulan ini..
Kepada kawan-kawan diluar sana yang berminat untuk mendapat produk Shaklee yang sedang dipromosikan ini..Jangan segan silu, anda boleh hubungi saya ditalian 0172569166.

Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan.

 Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar m. Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..

Untuk khasiat & testimoni produk ini, kita cerita dientry yang akan datang.......

Tiada yang penting melainkan kesihatan diri, kesihatan keluarga dan kesihatan insan-insan kesayangan yang berada disekekeliling kita......

No comments:

Post a comment