Follow Us @soratemplates

Tuesday, April 28, 2015

Cara Mudah Merawat Rabun Mata..

Pandangan mata menjadi kabur. Power cermin mata pula semakin bertambah. Pandangan jarak jauh sudah menjadi kabur. Dan kadangkala pandangan jarak dekat pun turut menjadi kabur. Dan yang paling menyesakkan apabila tidak boleh lagi memandu pada waktu malam. Bagaimana jika berlaku sesuatu kecemasan yang mendesak keadaan supaya memandu diwaktu malam...

Pernahkah anda alami situasi diatas.. Apabila menghidap Rabun...Rabun Jauh, Rabun Dekat, Silau Mata, Mata Kering... Jika pernah solusi terbaik adalah amalkanlah sebiji sehari Caratomax. In Sha Allah, dengan izin yang Maha Kuasa.. Masalah mata anda berkurangan hari demi hari..

Kita cuma berusaha, Allah Jua penentu segalanya.. Bukankah ikhtiar dan usaha itu penting. Demi menjaga kesihatan diri dan Memelihara nikmat penglihatan yang dikurniakan OlehNya..

Demi menjaga kesihatan mata anda.. Jom sertai saya bersama Sessi Berkenalan dengan Caratomax

 
Sebotol mempunyai 30 biji dan  setiap biji mengandungi khasiat tersendiri dan kelebihan yang sangat baik untuk mata dan tubuh badan anda.. Apabila mata terang, badan sihat.. barulah senyuman keriangan terukir diwajah anda..tak gitu.... 

Diantara khasiat yang terkandung di dalamnya adalah...........
 
Alpha Carotene
  •  Khasiatnya mereka yang mengalami masalah penglihatan pada waktu malam, Meransang kesihatan mata supaya menjadi lebih sihat.
 Beta Carotene 
  •  Mampu memberbaiki struktur kuli dan mempercepatkan pemulihan luka.
  •  Mampu mempertingkatkan sistem imunisasi badan dan mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat
 Lycopene
  •  Bersifat anti-oksidan, menghalang penuaan organ
  •  Untuk serviks yang sihat, kitaran jantung dan sistem imun
  •  Mengurangkan penyakit kalenjar prostat
 
 Astaxanthin
  •   Pigmen didalam alga & fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. Walaubagaimanapun Shaklee menuai karotenoid axtaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang poten dan tulen. melindungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL.
 Lutein
  •     Menyekat katarak, penyakit makular berkaitan umur, glaukoma Zeaxanthin
  •     Melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya
  •     Mengurangkan risiko kanser payudara ovari, endometrial dan serviks
Tidak lengkap entry ini tanpa testimoni daripada penguna yang telah berpuas hati tentang keberkesanan Caratomax ini...Jom kita lihat testimoni dibawah dan anda nilailah sendiri tentang keberkesanan CAratomax..


Testimoni 1 : Penglihatan kembali pulih secara beransur-ansur setelah mengamalkan caratomax.

Testimoni 2: Power cermin mata berkurangan setelah mengamalkan caratomax secara konsisten.


 Kepada kawan-kawan diluar sana yang berminat untuk mendapat Sebotol Catomax untuk memelihara kesihatan mata.

Jangan segan silu, anda boleh hubungi saya ditalian 0172569166. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam.

Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan.

Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar . Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..


 

No comments:

Post a comment