Thursday, April 30, 2015

Merawat Keputihan

Malu nak cerita.. kalau cerita pun kat doctor ataupun orang-orang terdekat je tentang masalah keputihan nih.. itu pun takut-takut nak cerita, betul tak?.. Usah dibiarkan masalah keputihan membelenggu diri, sebelum menjadi parah rawatlah ia.. Dapatkan nasihat doctor setelah itu amalkanlah makanan yang bersesuaian untuk mengurangkan masalah anda..

Hari ini, kita berkenalan dengan makanan kesihatan yang bersesuaian untuk merawat keputihan nie..  

Taraa!! ini dia set keputihan dari Shaklee. Gabungan kombinasi Alfafa +GArlic dan GLA Complex ini, In Sha Allah mampu mengurangkan masalah keputihan yang anda alami. Diantara khasiat nya ada lah seperti berikut:




Alfalfa Complex
  • Mencuci hati, darah dan usus - Alfalfa adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
  • Melawan alahan - Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan.
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut - Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.

Garlic Complex
  • antibiotik semulajadi untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman, virus dan yis candida.
  • menghalang alergi - hidung sensitif, sinus, alergi, asthma, selsema dan hepatitis.
  • mempertingkatkan sistem penghadaman - kembung perut, gastrik, ketidakhadaman, malah mampu menentang bakteria H.pylori dan menghalang ulser gastrik. 
  • menstabilkan glukos di dalam tubuh
  • menurunkan kolesterol
  • menurunkan darah tinggi
  • detoksifikasi

GLA Complex
  • Mengeluarkan virus, meningkatkan stamina
  • Menstabilkan hormon dengan mengawal selia estrogen dan testosteron
  • Meningkatkan sistem imun tubuh
  • Mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, kurap, tinea, memperbaiki bintik penuaan
  • Meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma, arthritis
  • Menghalang komplikasi diabetes dengan merendahkan gula darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua.  Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.
Kepada kawan-kawan diluar sana yang berminat untuk mendapat Set Keputihan bagi merawat masalah keputihan . Jangan segan silu, anda boleh hubungi saya ditalian 0172569166.
 
    Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan.
 
      Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar .
 
 Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..

 
 



     

     


     
    Kongsikan:

    0 comments :

    Post a Comment

    Tentang Saya

    Tentang Saya
    Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

    Popular Posts

    Categories

    Contact Us

    Name

    Email *

    Message *

    Total Pageviews