Merawat Penyakit LUPA....

BY icetanggo IN , , No comments

Tahukah anda, setiap tahun otak manusia kehilangan 1 gram setiap tahun, maka makin banyak umur, makin ringanlah otak kita...sebab itu kadngkala kita tidak terlepas daripada penyakit Lupa...

Sememangnya tak dapat lari daripada penyakit LUPA nie.. Dah jadi tabiat dibuatnya. Bukannya sengaja tetapi apabila penyakit lupa nie menyerang.. boleh kelam-kabut jadinya.. Apa yang dirancang, terpaksalah ditangguhkan buat sementara waktu..

Kebiasaanya ayat-ayat yang biasa kita gunakan apabila penyakit lupa ini menyerang

"Alamak, lupalah nak ambil barang tadi.."
"kat mana ye aku letak barang tadi, rasanya kat sini"
"Siapa ye nama awak? Saya lupalah"
ataupun ada lagi ayat yang canggih yang anda keluarkan ketika menghadapi masalah lupa ini...

Ingin mengatasi masalah Lupa anda... Saya Sarankan amalkanlah Lechitin kerana ia mengandungi KOLINA yang  yang iaitu sejenis bahan yang diperlukan oleh OTAK & MEMORI.. Telanlah 3 biji sehari bagi merawat penyakit lupa...

Ingatan Kembali pulih selepas anda mengamalkkannya...

Jangan Biarkan ingatan anda terus dijajah dengan Penyakit LUPA...Atasilah dengan pengambilan LECHITIN setiap hari.. Harga pun berbaloi serta mampu milik.. Sebotol ada 180 biji..Sangat-sangat sesuai untuk warga emas, pelajar-pelajar university, pelajar sekolah. semua golongan dewasa lelaki dan wanita...

inilah  rupa LECHITIN yang bakal menjadi milik anda...PROMOSI APRIL 2015
 
 BELI 6 BOTOL LECHITIN PERCUMA 1 BOTOL @ BELI 2, DISKAUN SEBANYAK 5%

 "semestinya membeli dengan harga promosi lebih berbaloi-baloi dan mendapatan penjimatan berganda-ganda, ianya makanan kesihatan yang boleh dikongsi bersama rakan-rakan, saudara mara, sahabat handai dan semua yang berhampiran anda"
 
Dimana untuk untuk mendapatkan LECHITIN Shaklee ini.. Saya sedia membantu anda. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. 

Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar .
Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman.. 

0 Comments:

Post a Comment