Hilangkan Haus dengan Performance Drink

BY icetanggo IN , , No comments

Performance Drink in the House...
 
Cuaca panas, tekak kering..Nak hilangkan haus.. mesti tercari-cari sesuatu yang sejuk, manis dan sedapkan..betul tak?? So apa apakah pilihan anda...adakah air berkarbonat atau pun air bancuhan gula..
 
Untuk kesihatan bersama..saya cadangkan ambillah secawan Performance Drink bagi hilangkan kehausan anda. Memang banyak khasiat Performance Drink ini..lebih-lebih jika anda seorang yang aktif bersukan, bekerja di tengah-tengah panas terik mentari dan mereka yang memerlukan tenaga tambahan..
 
Berikut adalah manafaat utama bagi Performance Drink:
 
 Manfaat Utama :

Meningkatkan daya ketahanan badan - memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.
 
Membekal tenaga dan daya tahan fizikal
   
Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh. Ia mengandungi potasiium, kalsium, sodium, phosphors magnesium dan chloride.
 

 
Mencegah Penyahidrat
 
 Mengurangkan kehausan, mencegah penyahidrat, melembabkan kulit dan kelihatan muda. Mengekalkan Paras Gula
 
Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan Otot

 
Ingin dapatkan sebotol Performance Drink hari ini, hubungi saya di talian 0172569166.. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong,
Seri Kembangan dan Shah Alam.
 
Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan.
 
      Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar . Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..

 

0 Comments:

Post a Comment