Wednesday, May 06, 2015

Jom Pelihara Kesihatan

Anak Sihat, Ibu Sihat, Ayah Sihat...Satu keluarga sihat dan riang gembira..Pasti menyeronokkan...Keluarga Riang ria ceria.Senyuman terukir diwajah..

Tapi dengan keadaan cuaca yang tidak menentu sekarang ini, keadaan sekeliling yang berhabuk, pencemaran udara di sana sini.. Dengan makanan yang tidak seimbang. Semuanya segera..Yang sedap dan lazat itu Fast Food dan makanan Ringan. Jadinya macamana kita nak pelihara kesihatan diri dan keluarga.

Semestinya..pemakanan tambahan bagi melengkapkan nutrisi di dalam tubuh badan anda Sangat- sangat DIPERLUKAN.. Yang bestnya Set Asas Kesihatan Shaklee ini, boleh dimakan sessi Keluarga.. Set ini merupakan Konbinasi vitamin-vitamin yang terbaik daripada Shaklee..

Dan apabila anda dan ahli keluarga mengamalkannya.. In Sha Allah dengan izin Allah, semuanya akan kekal cergas,ceria dan Sihat Selalu...Kita cuma berusaha, Allah juga sebaik-baik penentu...


Jom Cegah Sebelum Parah, Kita rawat Sebelum dirawat.........


Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri Kembangan dan Shah Alam. Sms / Whatsapp 017-256 9166. Saya Sedia membantu..

 Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan.

     Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar . Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews