Mata Sihat dengan Caratomax

BY icetanggo IN , , , , No comments

Masalah mata.. Jangan ambil mudah..apabila power cermin mata semakin bertambah, pandangan mata menjadi semakin kabur. Inilah masanya anda menitik beratkan kesihatan mata. Sebelum terlambat.. Bimbang nanti hilang pula, salah satu nikmat pemberian Allah swt.
 
Bagi anda yang mempunyai masalah mata, sememangnya saya cadangkan pengambilan CARATOMAX setiap hari. Sebelum memiliki sebotol caratomax untuk kesihatan mata anda. Jom kita berkenalan dengan khasiat yang terkandung di dalam sebotol CAratomax..
 

  • " Ianya dirumus khas dengan gabungan enam karotenoid terbaik iaitu alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena, zeaxanthin yang melengkapkan faedah karetenoid untuk keperluan manusia.

  • Ianya sangat istemewa kerana diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran untuk tujuan antioksidan. Diantara sayuran dan buahan yang diekstrak adalah seperti Tomato, rumpai laut,biji anggur, Brokoli, Carrot dan strawberi.

  • Ianya tidak ditambah perasa tiruan,pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan, semua buahan & sayuran yang diekstrak tadi ditanam secara organic dan pemprosesannya dijada bagi  meastikan khasiatnya tidak terjejas.

  • Caratomax ini berbeza dengan vitamin A yang lain kerana ianya hanya diaktifkan apabila diperlukan oleh tubuh badan sahaja. Jadinya, anda tidak perlu risau jika mengamalkan Caratomax ini kerana ia tidak membahayakan kesihatan dan merupakan makanan tambahan yang membantu penglihatan mata anda.'
Mari kita intai-intai testimoni penguna yang telah berpuashati mengunakan CARATOMAX...

Alhamdulillah, dengan izin Allah..... Khasiat caratomax ini mampu mengatasi masalah mata kepada mereka yang mengamalkkannya. Rabun berkurangan dan kesihatan juga bertambah baik dari masa ke semasa..

Jika anda ingin memiliki sebotol CAratomax hari ini, boleh sms/whatsapp saya di talian 0172569166. Saya sedia membantu anda.

Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan.

Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar menjadi ahli Shaklee yang Sah.Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman.

0 Comments:

Post a Comment