Wednesday, May 27, 2015

Multivitamin Terbaik.. Vitalea Shaklee


Dah sarapan pagi nie?? Jika sudah, SYABAS buat anda...Anda telah pun mengamalkan salah satu cara hidup yang sihat...
 
Sesudah Sarapan sudahkan anda mengambil atau mengamalkan pengambilan vitamin.. Jika belum inilah masanya untuk anda mengamalkan Multivitamin Vitalea setiap hari..
 
Jangan Ragu-ragu, ia merupakan multivitamin yang telah diformulasikan selama 100 tahun dari tahun 1915 sehingga 2015.
 
Maksudnya, orang ramai telah mengunakannya dari 100 tahun yang lepas dan khasiatnya telahpun diyakini oleh ramai penguna...
 
Kenapa Multivitamin Vitalea??
 
Ini adalah kerana ianya mengandungi 30 nutrisi harian lengkap buat tubuh badan anda. Ianya diekstrak daripada sayuran,buah-buahan serta mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral yang sangat bersesuaian untuk tubuh badan.
 
Multivitamin ini juga merupakan vitamin yang paling pantas larut di dalam air dan juga tubuh manusia...
 
Rasailah khasiatnya, sesudah anda mengamalkannya.. Saya sudah mengamalkannya dan sudah pun Jatuh Cinta dengan khasiat yang terdapat di dalam vitalea ini.. Pengambilannya cuma sebiji sehari selepas sahaja sarapan dan ia membekalkan tenaga berpanjangan buat anda..
 
Bagi anda yang ingin mendapatkan vitalea secara PERCUMA..Anda hanya perlu membuat pembelian bagi mana-mana produk Shaklee dan Mendaftar sebagai Ahli Shaklee yang sah.. Maka Sebotol Multivitamin Vitalea yang berharga RM90++ pasti akan menjadi milik anda...
 
Bagi kawan- kawan yang ingin mendapatkan Sebotol Vitalea  Shaklee ini bolehlah Call/Sms/Whatsapp saya di talian 0172569166.
 
Saya sedia membantu anda. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam.
 
  Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar menjadi ahli Shaklee yang Sah.
 
Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman.
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews