Tuesday, May 19, 2015

Set Anak Sihat

Tak sihat demam, batuk selsema?
kurang selera makan?
 keletihan?
 Kurang bermaya?
Tidak fokus dalam pelajaran?
Susah menghafal atau mengigati sesuatu?

Bila cerita tentang anak nie, memang 10001 permasalahan wujud. Ibu bapalah insan yang paling risau jika kesihatan anak mereka terganggu. Samalah seperti saya.. Kalau anak tak sihat..demam ker, batuk ker..tak selera makan...sembelit....sememangnya merunsingkan. Kalau boleh nak anak sentiasa sihat,riang gembira.. Dan jika berkemampuan memang nak berikan yang terbaik buat anak-anak tersayang..

Anda pun begitu jugakkan? Sebagai ibu bapa, semestinya kita ingin memberikan yang terbaik buat anak kesayangan.. Walaupun berada di tahap kurang berkemampuan.. kita akan berusaha mendapatkannya..Itulah peranan ibu dan ayah..


Agaknya beginilah perasaan ibu & ayah kita semasa membesarkan kita dan sekarang perasaan itu digalas oleh kita yang telah memegang title "Ayah & Ibu" ini..

Bagi kawan-kawan yang mementingkan kesihatan buat anak-anak tersayang, bolehlah mengamalkan set vitamin ANAK SIHAT ini. Ianya sangat-sangat bagus bagi perkembangan fizikal, minda dan emosi anak anda. In sha Allah, dengan izin Allah, berkat usaha anda.. Tahap kesihatan  dan tahap kecergasan fizikal anak anda semakin meningkat dari masa ke semasa..

dan apabila anak sihat, riang, ria gembira serta focus dalam pelajaran, ibu dan ayahlah paling seronok dan bahagia melihat anak-anak membesar dengan sempurna.


Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews