Sunday, May 24, 2015

Set Berpantang Shaklee- Mahal & Tidak Berbaloi...

Tik tok...tik tok..masa berlalu dengan pantasnya.. dah nak masuk minggu ke 32, saya mengandungkan adik Sufiya.. Bila ditanya apakah perasaan ketika ini? Hihihi semestinya berdebar-debar menghadapi saat-saat bersalin sekali lagi..HArap-harap semuanya dipermudahkan, hendaknya..
 
Salah satu persediaan bersalin saya ketika ini adalah penyediaan set bersalin yang perlu dimakan semasa berpantang nanti.. Jika berpantang semasa kelahiran Sufiya tempohari saya hanya memakan jamu yang diberikan oleh makcik tetapi kali ini saya memilih untuk berpantang sepenuhnya dengan vitamin daripada Shaklee.


Inilah pilihan Saya.....Ada yang mengatakan Set Berpantang Shaklee MAHAL? 

Betul ker? Jika anda merasakan ianya mahal, cubalah beli secara ansur-ansur telebih dahulu mengikut kesesuaian bajet bulanan anda dan dapatkannya pada harga pada harga promosi.

Cthnya: bulan pertama anda dapatkan ESP, PAda Bulan ke dua anda dapatkan Vitamin C dan seterusnya sehinggalah lengkap set bersalin anda..Tak terasalah sangat duit yang keluar dari poket anda itu.. Setuju TAk?

Semuanya bergantung pada bajet anda, sekiranya terhad..Jangan Risau anda masih boleh mendapatkan Set Berpantang Shaklee ini berdasarkan bajet yang anda sediakan...

 Ada yang mengatakan Set Berpantang Shaklee Tak Berbaloi Pengunaannya?

Buat pengetahuan anda.. Pengunaan vitamin Shaklee adalah untuk jangka masa 3-6 bulan. Sekiranya anda membuat pengiraan dengan harga dan kuantiti yang terdapat di dalam sebotol vitamin Shaklee. Semestinya ianya berbaloi. BUkan saja dari segi kuantiti yang terdapat di dalam sebotol vitamin itu. tetapi khasiat  dan nutrisi yang anda perolehi untuk tubuh badan semasa berpantang nanti..

Tak percaya...Jom kita cuci-cuci mata tengok Testimoni mereka yang telah mengamalkan Set Berpantang Shaklee ini.

Testimoni 1: 
Testimoni 2: 


Testimoni 3..


Kan dah cakap..kebanyakan penguna yang mengamalkan set berpantang Shaklee ini berpuas hati dengan keberkesanannya... Jadi, inilah pilihan saya semasa berpantang nanti. supaya dapat nutrisi dan khasiatnya untuk tubuh badan ini..dan tidak lagi berlaku masalah itu dan ini sepertimana saya berpantangkan Sufiya tempohari..
 
BAgaimana pula dengan pilihan anda??
 
Bagi kawan- kawan yang ingin mendapatkan Set Bersalin Shaklee ini bolehlah Call/Sms/Whatsapp saya di talian 0172569166.
 
  Saya sedia membantu anda. Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri kembangan dan Shah Alam.
 
Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan.
 
 Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar menjadi ahli Shaklee yang Sah. Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews