Sunday, May 17, 2015

Supplement untuk turunkan KOlestrol

KOlestrol..ooo KOlestrol...
 
Inilah masalah yang kurang kita ambil peduli.. Bila buat pemeriksaan doktor.. Tengok-tengok kolestrol sudah sampai ditahap yang membahayakan.. Setiap diantara kita pasti mempunyai kolestrol. Bezanya berada ditahap yang terkawal atau tidak..
 
Bahaya apabila menghidap kolestrol yang tinggi.. kemungkinan kita berisiko menghidap penyakit kronik jika tidak dibendung dengan lebih awal. Lebih-lebih lagi serangan jantung ataupun stroke.. Dua penyakit ini ,sememangnya sinonim dengan kolestrol.
 
Dan bagi mempunyai masalah kolestrol yang tinggi, terdapat 2 vitamin khas sememangya berkesan bagi mengatasi masalah ini...iaitu Omega Guard & Phytocol..
 
 Promosi Mei 2015
Omega Guard & Phytocol..
Beli 6, Dapat 7...
 beli 2 botol memperolehi 5% diskaun..
 
Jom kita berkenalan dengan Omega Guard & Phytocol...
 
 
OMEGA GUARD - merupakan minyak ikan Terbaik Dunia. Merupakan minyak ikan PALING TULEN DIDUNIA. 3 Kali lebih tumpat daripada ketumpatan minyak ikan biasa. Ianya mengandungi rangkaian spektrum penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA .
 
Satu Sajian Omega Guard dapat membekalkan anda 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA
 
 OMEGA GUARD MENURUNKAN KOLESTROL DENGAN CARA ?
  •  Membawa kolesterol keluar dari salur arteri ke hati untuk proses penyingkiran
  •  Kehadiran HDL ia dapat merendahkan paras LDL, maka plak pada dinding arteri dapat dicairkan lantas dapat melancarkan aliran darah
  • Plak pada dinding arteri dapat dicairkan lantas dapat melancarkan aliran darah
  • Membersihkan salur arteri.

 
b) PHYTOCOL-ST - suplement anti-kolesterol yang mengandungi phytosterols iaitu sebatian sterol dan stanol dari tumbuh-tumbuhan yang serupa dengan kolesterol
 
Sterol  merupakan tumbuhan telah terbukti berkesan menurunkan paras kolesterol dalam dara. sekaligus ia ,mampu mengurangkan risiko penyakit jantung,strok dan juga tekanan darah tinggi..  
 
PHYTOCOL-ST MENURUNKAN KOLESTROL DENGAN CARA ?
 
Bagaimana Phytocol bertindak?
 
Phytosterols akan membentuk lapisan disekeliling kolesterol lalu menghalangnya dari menyerap kedalam salur darah.  Manakala kolestrol yang tidak baik akan disingkirkan terus daripada tubuh.
 
Kesannya, kolestrol akan berkurangan dan risiko menghidap penyakit seperti jantung ataupun stroke dapat dicegah.
 
Oleh sebab itu pengambilan Omega Guard & Phytocol-St amatlah digalakkan bagi menurunkan paras kolestrol anda. Dengan penurunan 10% tahap kolestrol, ianya dapat mengelakkan anda menghidap penyakit jantung dan stroke yang semakin meningkat setiap hari..
 
Ingin dapatkan sebotol Omega Guard & Phytocol-ST hari ini, hubungi saya di talian 0172569166..
 
Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri Kembangan dan Shah Alam. Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan.
 
 Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar . Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..

 

 
 

Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews