Tuesday, May 26, 2015

Tentang Mealshake....Anda mesti Tahu!!

Apakah itu MealShake?
Anda pernah mencuba minum air bancuhan Mealshake?

Pernah merasa keenakan rasa Melashake?
 
Jika tak pernah...
mari teruskan bacaan anda....
 
 

 
 
  • Membekalkan sekurang-kurangnya 35% Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
 
  • Mempunyai sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
 
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
 
  • Diperbuat dari soya bukan GMO
 
  • Mempunyai rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.
 
  • Meal Shakes Shaklee boleh diberikan kepada bayi bermula 1 tahun (jika tidak menyusu ibu) dengan dos satu sudu kecil sahaja.
 
  • Bagi kanak-kanak di bawah usia 4 tahun, Meal Shakes Shaklee boleh diberi dalam kuantiti yang sedikit untuk membenarkan tubuh mereka membina ketahanan secara semulajadi
 
  • Meal Shake boleh diambil untuk menambahkan berat badan dan menambahkan selera makan dengan menjadikannya menu sarapan dan makan malam tanpa diganti oleh makanan lain (i.e. ambil Meal Shake beserta sarapan dan makan malam seperti biasa)
 
  • Meal Shakes Shaklee juga boleh diambil sekiranya anda mahu menguruskan badan (selain rangkaian produk dalam program Weight Loss Shaklee iaitu Cinch) kerana kandungan protein dan seratnya memberi rasa kenyang untuk tempoh yang lama. Bezanya dengan Cinch, antaranya ialah Cinch mengandungi Leucine untuk menjaga otot semasa program turun berat dijalankan. Jika anda berhasrat mengambil Meal Shake untuk tujuan ini, jadikan Meal Shake sebagai Meal Replacement.
Ingin dapatkan Mealshake anda hari ini, hubungi saya di talian 0172569166..
 
 Bagi anda yang berada di Seremban, Seremban2, Bandar Sri Sendayan,Labu, Nilai,Port Dickson, Puchong, Seri Kembangan dan Shah Alam.
 
  Perkhidmatan penghantaran terus kerumah anda disediakan. Bagi yang berada di luar kawasan, penghantaran secara mengunakan pos laju juga disediakan.
 
Untuk mendapatkan penjimatan, adalah digalakkan untuk menjadi ahli Shaklee yang berdaftar . Boleh dapatkan produk Shaklee dengan lebih murah. Jika ingin memulakan perniagaan Shaklee tunjuk ajar akan diberikan oleh master yang berpengalaman..

Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews