Monday, November 09, 2015

Atasi Sengugut Dengan GLA Complex

Kebiasaannya ramai diantara kita yang menghidap sengugut (period pain) setiap bulan. Bila datangnya sengugut mulalah rasa sangat-sangat tidak selesa. Jika sengugut terlalu teruk, sehinggakan terpaksa ke klinik untuk mengambil ubat tahan sakit. Berguling-guling menahan sakit diakibatkan sengugut.

Anda mengalami masalah sengugut setiap bulan? Derita akibat masalah sengugut yang berpanjangan. Kadangkala sebelum datangnya period pun sudah terasa deritanya sengugut ? Tercari-cari solusi untuk ubati masalah sengugut anda?

Di saya sarankan supaya anda mengamalkan GLA Complex, ianya merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan Vitamin E yang kaya dengan asid lemak Omega 6. Hasil kombinasi bahan-bahan terpenting di dalam GLA ini, menjadikan ianya lebih berkhasiat dan lebih baik daripada EPO (Evening Promise Oil) yang berda dipasaran.

GLA Complex ini mengandungi GLA yang pekat yang mana boleh membantu merawat masalah kesihatan eczema, arthiritis, PMS dan sengugut. Ianya tidak mengandungi perisa,pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.

Jom kita lihat testimoni penguna yang telah berpuashati setelah mengamalkan GLA Complex


Alhamdulillah dengan izin Allah, penguna yang mengamalkan GLA Complex ini telah bebas daripada masalah sengugut yang berpanjangan.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan GLA Complex ini boleh menghubungi saya di talian 017256 9166. Penghantaran secara PERCUMA sekiranya anda berada disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, Seremban 2, Nilai dan Bandar Enstek.

Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan dengan mengunakan perkhidmatan Pos Laju.


 
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews