Awet Muda Bersama VIVIX

BY icetanggo IN , , , , No comments


Mahu kelihatan CANTIK & BERSERI. Pastinya ramai yang ingin kelihatan cantik berseri termasuklah saya sendiri. Kadang-kadang terasa cemburu melihat mereka yang lebih cantik dari diri ini..
 
Selalunya hati akan terdetik..Wah, cantiknya dia.. Dia makan apa sehinggakan cantik begitu sekali.. Nampak muda gitu, tak padan dengan umurnya..
 
Ada tak kawan-kawan yang menghadapi situasi yang serupa dengan saya.. Jika ada sememangnya kita serupa dan mempunyai niat bersama untuk cantik.
 
Jika boleh memang nak cantik & Sihat selalu. Tapi sebelum tuh, jom kita perbetulkan niat dahulu untuk siapa kesemuanya itu? Pastinya untuk suami,keluarga dan kepuasan diri sendiri. Siapa tak seronok dan gembira apabila memiliki wajah yang cantik, betul tak? Pastinya  dapat melangkah dengan penuh berkeyakinan.
 
Bagi yang ingin kelihatan cantik & sihat, marilah kita bersama-sama mengamalkan VIVIX setiap hari. Hanya satu sudu setiap hari dan amalkannya secara konsisten tanpa jemu. Pastinya kejelitaan milik kita bersama.
 
 Tak caya?
 
Jom kita tengok testimoni mereka yang telahpun jelita bersama VIVIX.
 
 
 Testimoni 1: Jerawat & Kedutan di bahagian mata hilang dan kulit muka semakin cerah.
 

 
 
Testimoni 2 : Kulit muka lebih anjal, lebih muda dan lebih sihat. Wajag berseri berjaya dimiliki.
 
 
Testimoni 3: Wajah kelihatan lebih muda dan berseri, setelah mengamalkan VIVIX setiap hari.
Setelah melihat gambar berbicara, nampakkan kesan VIVIX terhadap kejelitaan mereka. Banyak perbezaannya dan banyak perubahan yang terjadi keatas mereka. Semakin cantik, cantik dan cantik...Seronok melihat kecantikan mereka.
 
Jika kawan-kawan diluar sana berminat untuk mendapatkan VIVIX Shaklee ini . Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban, Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai. Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
 
Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee.
 
Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah. Disamping itu, sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee.

0 Comments:

Post a Comment