Hubungan Intim Kembali Terjalin...

BY icetanggo No comments


Hubungan Intim bermasalah?
 Tercari-cari jawapan bagaimanakah caranya untuk mengembalikan keharmonian di dalam rumahtangga?
Tiada lagi kemesraan di dalam rumah tangga?
Ingin memperbaiki tahap kemesraan bersama suami atau isteri?
 
Jika "YA" jawapan anda ...Marilah teruskan pembacaan..
 
Menurut Kajian yang dilakukan oleh University of Pittsburg pada tahun lepas mendapati bahawa wanita yang mempunyai hubungan perkahwinan yang baik, boleh mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular berbanding mereka yang mempunyai hubungan  yang retak.
 
 
Kajian seterusnya juga membuktikan bahawa ikatan mesra ini lebih memainkan peranan terhadap kebahagiaan dan kesihatan berbanding kehidupan seksual yang baik. Kajian beliau melibatkan 229 orang dewasa yang mengalami stres kerja. Walaupun mereka menghidapi tekanan darah tinggi pada peringkat awal, tetapi pasangan yang mempunyai ikatan rumah tangga yang mesra menunjukkan penurunan dalam sistolik tekanan darah sebanyak 2.5mm/Hg dalam masa 12 bulan.
 
Selain daripada itu, para pengkaji juga ada  mengaitkan bagaimana hubungan seksual, ikatan mesra dan sikap mengambil berat terhadap pasangan menjadikan kita lebih kuat, kesihatan bertambah baik dengan penyembuhan segera daripada penyakit sehinggalah kepada kawalan terhadap sesuatu penyakit kronik untuk jangka hayat yang lebih lama.
 
Ini menunjukkan, hubungan asmara yang hebat, percutian romantik dan komunikasi yang baik antara pasangan, ditambah dengan diet rendah kolesterol serta waktu rehat yang lebih lama mampu mengubah kesihatan anda kini dan selamanya. 
Maka..demi mengembalikan serta memperbaiki hubungan intim dan tahap kemesraan bersama suami atau isteri. Amatlah di sarankan pengambilan Vitamin E Shaklee. Ianya bukannya sembarangan Vitamin E, malah ianya mampu meningkatkan keinginan seksual buat suami ataupun isteri yang mengamalkannya.
 
Jom kita tengok, respon penguna yang telah mengamalkan Vitamin E bagi mengembalikan Hubungan Intim mereka kembali terjalin.

 
Sekiranya anda ingin mengembalikan semula kehangatan hubungan intim, usahlah teragak-agak untuk mencuba dan menjadikan vitamin E Shaklee ini sebagai amalan harian. Semestinya anda akan merasai khasiatnya dan mengembalikan keharmonian di dalam hubungan anda. Tak perlu tunggu lama-lama. dan Usah ragu-ragu.. dapatkanlah ianya hari ini.
 
Dan jika anda mendapatkannya Vitamin E Shaklee ini daripada kami. Pemberian TIPS ISTIMEWA khas buat anda.
 
 Jika kawan-kawan diluar sana berminat untuk mendapatkan Vitamin Shaklee ini .
 
Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban, Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai. Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
 
   Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee.
 
   Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah. Disamping itu, sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..
 

0 Comments:

Post a Comment