Kembali Sihat Selepas Bersalin

BY icetanggo IN , , , No comments


Menjadi seorang ibu sememangnya merupakan saat-saat yang paling indah di dalam hidup ini. Melihat tawa riang anak kecil dan senyuman yang dilemparkan menghilangkan segala tekanan dan kesakitan yang dialami semasa bersalin. Sejuk mata memandang apabila melihat anak yang dilahirkan sihat dan gembira.
 
Tetapi  bagaimana pula tentang kesihatan ibu yang baru saja bersalin. Sedangkan proses bersalin itulah merupakan proses yang paling menyakitkan dan sukar. Maka, ibu-ibu sekalian, usahlah mengabaikan kesihatan anda. Jangan ambil mudah tentang penjagaan diri sebaik saja bersalin dan di dalam tempoh berpantang. Berilah perhatian kepada diri dengan pengambilan makanan yang berkhasiat dan sihat sepanjang tempoh berpantang.
 
Anda tercari-cari bagaimana caranya untuk kembali sihat selepas bersalin?
Caranya mudah saja iaitu amalkanlah Set Berpantang Shaklee yang kaya dengan khasiat dan nutrisi. Ramai ibu-ibu diluar sana telah mencuba dan mengamalkannya. Termasuklah saya sendiri. Ternyata dengan pengambilan Set Berpantang Shaklee ini membantu lebih sihat dan kembali bertenaga selepas bersalin.
 
Diantara bakal khasiat yang bakal anda perolehi setelah mengamalkan set berpantang ini adalah
 
 1. Badan ibu kembali cergas dan sihat selepas besalin
 2. Luka bersalin cepat sembuh
 3. Elakkan bayi daripada terkena Jaundis
 4. Vitamin yang tidak panas dan sesuai dimakan sebaik saja selepas bersalin
 5. Sesuai untuk mereka yang tidak mengemari jamu
 6. Sesuai untuk mereka yang bersalin normal atau czer
 7. Kulit ibu dan bayi bertambah cantik dan gebu
 8. Dapat mengelak daripada terkena sembelit
 9. Susu badan meriah, banyak dan pekat
 10. Menghilangkan kebas-kebas kaki, sakit kaki dan pinggang
 11. Menghilangkan stress yang boleh membawa kepada meroyan
Banyakkan khasiat yang bakal anda perolehi, maka jangan tunggu lama-lama. Anda boleh dapatkannya dan pastinya khasiat yang diperolehi menjadi milik anda.
 
Mari kita lihat testimoni ibu-ibu yang telah mengamalkan set berpantang ini selepas bersalin.
 
Testimoni 1: Rahim mngecut dengan cepat, Tiada alami masalah sembelit dan bahan menjadi sihat dan cergas.
 
 
Testimoni 2: Bayi tidak terkena jaundice /kuning dan susu badan meriah,banyak dan pekat
 
Testimoni 3 : Tiada lagi masalah sembelit, badan kembali bertenaga, jahitan pulih dengan cepat dan luka cepat sembuh.
 
Best memang best sekiranya anda memilih untuk berpantang bersama Set Berpantang Shaklee ini. Banyak khasiatnya lagipun ianya boleh diamalkan walaupun anda sudah habis berpantang. Pengunaan set ini sehingga enam bulan. Sememangnya menjimatkan dan berbaloi. Jadikan ianya pilihan dan teman anda sepanjang tempoh berpantang untuk mendapatkan badan yang sihat selepas bersalin.
 
Jika anda berminat untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai.
 
Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
 
Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee
 
Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah. Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..

0 Comments:

Post a Comment