Thursday, November 05, 2015

Kenapakah Vitamin C perlu di setiap rumah...

Adakah anda sudah menikmati hidangan buah-buahan pada hari ini?
Jika belum, inilah masanya mengamalkan Vitamin C setiap hari.

Adakah anda menikmati buah oren setiap hari?
Jika tidak, inilah masanya anda menikmati vitamin C setiap hari. Ini adalah kerana, 1 biji vitamin C bersamaan 7.5 biji. Caranya sangat mudah iaitu dengan hanya menelan sebiji Vitamin C untuk mendapatkan makanan berkhasiat bagi tubuh.

Adakah anda mengamalkan pengambilan vitamin C di dalam diet seharian?
Jika tidak, inilah masanya kerana pada November inilah terdapatnya promosi Vitamin C yang sangat-sangat menguntungkan dan rugi jika anda tidak memilikinya.

Adakah dirumah anda terdapat sebotol vitamin C?
Jika tidak, inilah masanya untuk anda mendapatkan vitamin C untuk keperluan ahli keluarga. Ini adalah kerana jika diamalkan vitamin c setiap hari ianya mampu melindungi sel-sel tubuh daripada serangan penyakit. Pendek kata, ianya mampu meningkatkan imunisasi badan dan sekaligus jika diamalkan sekeluarga ianya mampu meningkatkan tahap kesihatan. Takderlah ahli keluarga asyik demam ataupun asyik diserang selsema berlarutan. Bukankah mencegah itu lebih baik..

Bukan hanya untuk kesihatan, dengan pengambilan vitamin C secukupnya ianya juga mampu menghasilkan kolegen kepada kulit.. Rajin mengamalkannya tanpa jemu, memang boleh kelihatan muda, kulit licin berseri-seri dan tiada sebarang masalah kulit..

Best memang best.. Nak lagi best, Vitamin C Shaklee ini juga boleh dijadikan sebagai masker...Kita rawat kulit dari dalam dan luar secara semulajadi dan sihat..

Bestkan..Dengan Jika anda berminat untuk mendapatkan Vitamin C Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai.

Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee.

Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah. Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..

 Sememangnya berbaloi-baloi….
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews