Wednesday, November 11, 2015

Set Berpantang Shaklee & Kebaikannya

Siapa tak sayang suami oiii....

Itulah tajuk Sembang-sembang dalam Group Whatsapp kawan-kawan baik saya pada hari ini, semuanya bercerita tentang keprihatinan suami mereka.. Alhamdulillah, seronok rasanya melihat kebahagiaan rakan-rakan. Kerana kebahagiaan rakan-rakan saya, merupakan kebahagiaan bagi diri saya juga...

Jadinya, kepada suami-suami  yang prihatin diluar sana.. Sekiranya isteri anda sedang sarat mengandung ataupun sedang menunggu masa untuk melahirkan anak kesayangan anda.. Maka dapatkanlah Set Bersalin Shaklee ini. Bagi kesihatan Isteri tersayang .
 
Apabila isteri sihat, Suami ceria maka terlahirlah keluarga bahagia.. tak gitu?


Kebaikan set berpantang ini, Ianya boleh diambil sebaik saja bersalin. Walaupun bagi anak anda menhidap Jaundis ataupun G6PD pengambilannya masih boleh diteruskan..

Diantara Kebaikan Set Bersalin Shaklee ini

1) Membekalkan tenaga kepada ibu yang baru saja bersalin dan di dalam pantang - dengan mengamalkan pengambilan Vitalea setiap hari.

2) Memulihkan Kesihatan Rahim - Dengan mengamalkan pengambilan ESP

3) Dapat mengurangkan stress - dengan mengamalkan pengambilan B-Complex

4) Tiada masalah sembelit ketika berpantang - dengan pengambilan Ostematrix

5) Susu badan meriah - dengan pengambilan ESP

6) Memulihkan luka dalaman & luaran, sangat sesuai utk ibu-ibu yang bersalin caezer - dengan pengambilan Zinc Complex
 
Testimoni Sendiri... Sepanjang berpantang tempohari, saya sendiri pun mengamalkan set berpantang ini. Alhamdulillah ianya sangat berkesan dan membekalkan tenaga kepada saya sepanjang tempoh berpantang. Bekalan susu badan pun meriah, apabila susu badan meriah, anak kenyang dapat tidur dengan lena. Tiada masalah stress dan dapat mengelakkan daripada terjadinya sembelit...Sehinggakan jiran sendiri tertanya-tanya kenapakah saya tidak kelihatan seperti dalam berpantang...Jawapannya...Amalkanlah set berpantang Shaklee ini
 
Bestkan..
 
Dengan Jika anda berminat untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai.
 
 Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
 
Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee. Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah.
 
Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..
 


 
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews