Vitamin C Pilihan Ramai

BY icetanggo IN , , , , No comments


Best memang best, jika diamalkan vitamin C Shaklee nie secara konsisten. Banyak khasiat dan manafaat yang bakal kita perolehi. Almaklumlah, Vitamin C ini adalah vitamin yang larut di dalam air dan tidak boleh dihasilkan secara semulajadi. Jesteru itu, ianya perlu diambil melalui pemakanan ataupun suntikan.

Saya tak sanggup kena suntik untuk mendapatkan vitamin C. Tengok jarum suntikan pun dah takut. Inikan pula dengan suka rela menyerah diri untuk menerima suntikan vitamin C. Di sebabkan itulah, saya memilih mengamalkan Vitamin C Shaklee ini setiap hari.

Dan inilah produk pertama yang membuatkan saya jatuh hati dengan Shaklee sehingga kini.
Memang banyak perubahan pada diri sejak mengamalkan Vitamin C Shaklee ini.

Jika dahulu,kulit muka kusam tetapi sekarang tidak lagi,
Jika dahulu kerap selsema tetapi sekarang tidak lagi,
Jika dahulu terasa demam dan demam itu terus melarat sehinggakan 2 - 3 hari terbaring tetapi sekarang tidak lagi..

Alhamdulillah, dengan izin Allah banyak perubahan yang saya alami. Sejak menjadi ibu kepada dua orang anak nie, sememangnya kesihatan diri menjadi keutamaan saya. Jika saya tidak sihat ataupun terlantar sakit siapakah yang akan menjaga anak-anak saya nanti. Dengan itu, saya sarankan setiap rumah perlu ada sebotol Vitamin C Shaklee ini.

Peranan utama vitamin C Shaklee ini dari segi kesihatan adalah ianya mampu meningkatkan imunisasi badan  dan menjaga tubuh daripada serangan penyakit. Dengan peningkatan imun mampu menguatkan daya tahan tubuh terhadap serangan penyakit.

Bagi keluaga yang mementingkan kesihatan maka amatlah penting jika setiap rumah memiliki sebotol Vitamin C. Botol biru iaitu Sustained Release Vitamin C buat ibu, ayah, datuk dan nenek dan Chewable Vitamin C botol yang berwarna hijau buat anak-anak kesayangan. Supaya semua anggota kerluarga sihat dan gembira dengan nikmat kesihatan yang dikurniakan Olehnya...

JOm kita lihat, penguna yang berpuashati dengan tahap kesihatan mereka setelah mengamlakn Vitamin C setiap hari.

Testimoni 1 : Selsema semakin berkurangan dan tidak perlu lagi mengambil ubat selsema. Dan Suami isteri berkongsi sebotol vitamin yang sama. Sharing is Caringlah katakan. Jimat memang menjimatkanTestimoni 2 :Badan rasa cergas dan Senang untuk pergi kerja.. Dan tiada lagi istilah cuti sakit. Sekali gus kulit menjadi licin dan tegang.. Memang best.

Testimoni 3:Badan rasa cergas dan Senang untuk pergi kerja.. Dan tiada lagi istilah cuti sakit. Sekali gus kulit menjadi licin dan tegang.. Memang best.
 
betapa banyaknya manafaat dan kebaikan mengamalkan Vitamin C ini..Jom kawan-kawan dapatkannya lebih-lebih kagi NOvember 2015 ini adalah bulan promosi bagi Vitamin C Shaklee ini. Memang menjimatkan dan tak rugi anda mendapatkannya.
Jika kawan-kawan diluar sana berminat untuk mendapatkan Vitamin Shaklee ini . Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban, Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai. Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
   Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee. Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah.
  Disamping itu, sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..

0 Comments:

Post a Comment