Tuesday, November 10, 2015

Vivix Merawat Kencing Manis


Salah satu penyakit yang popular di kalangan rakyat Malaysia adalah Diabetes ataupun lebih dikenali sebagai Kencing Manis. Rata-rata salah seorang daripada setiap keluarga di negara kita pasti ada yang menghidap penyakit ini. Penyakit Kencing Manis berpunca kepada kadar bacaan gula yang terdapat di dalam bahan kita melebihi paras normal. Apabila paras gula tinggi ia boleh menyebabkan masalah kesihatan tubuh terganggu.

Apabila anda ataupun ahli keluarga yang lain disahkan menghidap Kencing Manis. Pastinya tercari-cari supplement yang sesuai bagi menghalang daripada penyakit ini merebak dan seterusnya menjadi parah.

Di sini, saya menyarankan supaya amalkanlah pengambilan Vivix secara berterusan supaya ianya dapat mengawal kadar gula yang tinggi yang menjadi punca kepada Kencing Manis. Selain daripada mengawal kadar gula yang tinggi, Vivix juga berfungsi melindungi sel-sel badan dari kerosakan akibat serangan radikal bebas.  Vivix  juga merupakan supplement  yang istemewa khasiatnya ianya merupakan satu-satunya supplement dunia yang mampu menembusi DNA manusia..

Cara Vivix merawat Kencing Manis

- Pengambilan Vivix secara berterusan dapat memperlahankan dan mengurangkan "Metabolic Syndrome" yang boleh menyebabkan kepada penyakit Kencing Manis.

- Vivix mengandungi Polifenol yang terdapat di dalam Anggur Muscadine yang mana ianya mampu melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat yang terdapat di dalam darah. Apabila pencernaan karbohidrat mampu dilewatkan ianya mampu mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menjadi punca kepada Kencing Manis.

- Di dalam sebotol Vivix, terdapat khasiat yang dipanggil  Polifenol Anthocyanins yang mana ianya membantu memperbaiki penglihatan dan menyembuh luka dengan segera.

Jom kita lihat testimoni pesakit kencing manis  yang telah sembuh dengan pengambilan Vivix Shaklee:
 
Testimoni 1 :  Paras gula turun dalam tempoh 2 minggu setelah mengamalkan Vivix secara berterusan
 
 
 
 
Testimoni 2: Setelah mengamalkan Vivix secara berterusan bacaan paras gula kembali normal, badan kembali bertenaga dan penglihatan kembali pulih.
 
 
 Testimoni 3: Tiada lagi Diabetes, kelihatan seperti normal dan dapat megelak daripada dialysis.
 
 
Alhamdulillah, dengan izin Allah.. ramai pesakit diabetes telah terjaya menurunkan paras gula mereka dengan mengamalkan Vivix secara berterusan. Sekiranya anda ataupun ahli keluarga yang lain menghidap Vivix, bolehlah diikhtiarkan dengan pengambilan Vivix. Kita cuma berusaha, Allah jua sebaik-baik jua penentu segalanya...
 
Jika anda berminat untuk mendapatkan Vivix Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai. Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
 
Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee.
 
Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah. Disamping itu, sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..
 
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews