Tuesday, December 01, 2015

Hadiah buat Ibu & Ayah- Set Kesihatan Sendi


 Bila sakit lutut menyerang. Susah nak bergerak dibuatnya. Sakitnya memang tak tertahan sehinggakan terasa mahu keluar airmata. Bayangkanlah bagaimana jika ibu dan ayah yang telah berkorban untuk kita selama ini menanggung kesakitan sebegini, tidak tersentuhkah hati?
 
Pastinya timbul perasaan belas terhadap mereka, betul tak? Kebiasaannya warga emas yang selalu mengalami sakit lutut dan sendi ini. Maka sebagai tanda kasih sayang buat ibu dan ayah anda, hadiahkanlah mereka set kesihatan sendi Shaklee yang mujarab dan berkesan ini.
 
Supaya mereka dapat bergerak tanpa rasa sakit, supaya mudah untuk mereka beribadat. Supaya mereka sihat sentiasa dan bebas daripada sebarang kesakitan.  Bukankah itu sebagai tanda kita membalas jasa mereka. Mungkin dengan pemberian yang tak seberapa ini, mampu membuat ibu dan ayah anda tersenyum gembira.
 
 Jom kita lihat testimoni dan apakata mereka yang telah memberikan ibu dan ayahnya set kesihatan sendi ini.
 
Testimoni 1:Sakit lutut hilang dan dapat solat dengan mudah. Rasa sangat bersyukur.

Testimoni 2: Tiada lagi sakit lutut menganggu dan badan kembali cergas 
 
Alhamdulillah dengan berkat pemberian, segala sakit lutut, kebas-kebas kaki dan lutut yang dihidapi oleh ibu dan ayah mereka kembali pulih seperti sedia kala. Maka dengan ini, sekiranya anda sedang tercari-cari supplement yang sesuai buat kesihatan sendi ibu dan ayah anda. Hadiahkanlah set kesihatan sendi ini. In Sha Allah, dengan izin Allah ianya mujarab bagi mereka. Bersama-sama kita doakan kesihatan yang baik buat mereka.
 
Jika anda berminat untuk mendapatkan Set Kesihatan Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai. Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
 
Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah.
 
  Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..
 
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews