Wednesday, December 02, 2015

Promosi December 2015. Cantik, Kurus & Sihat

Pejam celik, pejam celik dah pun masuk bulan December, maknanya ini bulan  terakhir dalam tahun 2015. Cepatkan masa berlalu, sekejap je. Dah hampir setahun masa berlalu. 2015 pun semakin hampir meninggalkan kita..

Macamana dengan azam yang kita tekadkan pada awal tahun tempohari. Sudah tercapaikah semuanya. Jika belum, tinggal sedikit masa lagi untuk mencapainya. Apapun teruskan usaha anda untuk mencapainya dan jangan benarkan istilah putus asa wujud dalam diri anda. Teruskan usaha,usaha,usaha sehinggalah berjaya. Apabila kejayaan menghampiri pastinya senyuman kegembiraan terukir diwajah anda.

Oklah, kita stop sekejap cerita tentang azam. Sekarang nie kita cerita pulak tentang Promosi Shaklee untuk December 2015 ini.. Seronok bila melihat promosi kali ini. Semamangnya ia mengalakkan untuk kita terus sihat, cantik dan kurus. Ramai juga customer saya yang terperanjat dengan promosi kali ini dan tanpa membuang masa, mereka terus dapatkannya dengan harga promosi.

Kenapa nak bayar lebih, sedangkan kita boleh berjimat dengan harga promosi yang ditawarkan. Tak gitu. Jom kita intai-intai produk apakah yang ditawarkan dengan harga promosi pada bulan ini.

Dah tengokkan..maka usahlah lepaskan peluang ini..Ambillah kesempatan ini dengan sebaiknya. Bersama-sama kita memelihara kesihatan dan kecantikan bersama-sama Shaklee.
 
Jika anda berminat untuk mendapatkan Produk Promosi Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai. Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.
 
     Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah.
 
   Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee..
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews