Antibiotik Semulajadi Pilihan Ramai.....Garlic Complex Shaklee

BY icetanggo IN , , , No comments

 Demam menyerang lagi. Suhu badan pula meningkat naik. Badan rasa sangat-sangat tak selesa dibuatnya. Ditambah pula dengan peritnya tekak, sakitnya kepala, selsema dan batuk sudahpun mula menyerang. Jika saya sendiri alami tanda-tanda sebegini, pastinya memang demam yang akan melanda dan menyerang.

Inilah masanya untuk ke klinik untuk berjumpa dengan doktor dan pastinya doktor akan membekalkan antibiotik untuk merawat demam ataupun tanda-tanda demam yang kita hadapi tadi.

Jika kawan-kawan nak tahu....Antibiotik yang anda dapat daripada doktor itu
bukanlah merupakan ubat kepada demam ataupun selsema yang anda hadapi. Ia cuma berfungsi untuk membunuh bakteria yang menyebabkan kepada simtom-simtom yang anda alami. Saya sendiri pun selama ini beranggapan yang antibiotik ini adalah ubat kepada demam tadi. Tapi setelah membuat sedikit pembacaan barulah saya faham bagaimana antibiotik ini bertindak kepada tubuh.

Rupa-rupanya antibiotik ini akan memusnahkan semua bakteria yang terdapat dalam tubuh termasuklah bakteria-bakteria baik yang diperlukan oleh tubuh. Jadinya jika bakteria baik sudahpun termusnah, apa lagi yang tinggal untuk tubuh...Oleh itu, marilah kita renungkan ianya bersama-sama...

Sekiranya anda diberikan antibioik yang kuat, maka semakin mahal kos perubatan yang perlu anda bayar. Jika tidak mempunyai masalah kewangan, mugkin ianya tidak membebankan tetapi bagaimana pula dengan mereka terhad perbelanjaannya. Mungkin ini akan membebankan. Salah satu punca yang  yang menjadi sebab kenapa antibiotik mahal adalah kerana syarikat farmaseutikal terpaksa membelanjakan jutaan kos perbelanjaan bagi menghasilkan antibiotik tersebut.

Walaubagaimanapun mahal atau berkesannya sesuatu antibiotik itu, pernah tak kita terfikir tentang kesan jangka panjang terhadap pengambilan antibiotik. Jika anda ada terfikirkan tentang kesan buruk mengambil antibiotik, maka inilah masanya untuk bertukar kepada Garlic Complex Shaklee. Ianya merupakan Antibiotik Semulajadi yang Selamat dan berkesan apabila diamalkan.

Untuk pengetahuan semua, Garlic Complex ini diperbuat daripda bawang putih yang terbaik yang berjenis premium. Ianya bebas daripada racun perosak dan ditanam secara organic di California, USA di waktu musim panas.

Manakala, dwi teknologi digunakan bagi mengawal bau bawang putih dan ianya dihasilkan secara ekslusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Alicin aktif.

Dan lebih menarik lagi, 1 tablet Garlic Complex ini adalah bersamaan 2 biji bawang putih yang terbaik dari ladang dan mudah untuk anda menelannya serta boleh ditelan tanpa was-was dan ragu-ragu.

Diantara kepentingan Garilc Shaklee di dalam tubuh adalah seperti berikut:

1) Meningkatkan tahap system penghadaman dan fungsi jantung kerana ianya mengandungi ekstrak spearmint

2) Merupakan antibiotik semulajadi yang bagus bagi mengatasi masalah seperti selsema,kulat,kuman dan yis candida. Sekaligus ianya mampu meningkatkan system imunisasi badan

3) Membantu masalah alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma dan selsema

4) membantu mereka yang menghidapi masalah penghadaman seperti kembung perut,senak, ulser perut dan ketidakhadaman

5) Bagi anda yang mempunyai kencing manis, adalah bagus mengamalkan garlic ini kerana ianya mampu meningkatkan pengeluaran insulin dan meransang hati untuk mengawal gula di dalam darah

6) Mampu melawan bakteria yang menjadi punca kepada - Sakit kerongkong & Telinga , Perut yang memulas, Cirit-birit, bronchitis, luka-luka.

7) Mampu menurunkan kolestrol dan mampu menghalang kolestrol jahat yang boleh mengakibatkan terjadinya stroke.

Jom kita intai-intai sekejap di antara testimoni penguna yang telah mengamalkan Garlic Shaklee ini.


Testimoni 1 : Setelah mengamalkan Garlic Complex Shaklee, penat badan hilang, kulit muka kusam dan berjerawat pun sudah tiada dan sistem perkumuhan kembali lawas dan sekaligus berat badan pun berkurangan.. Sangat membantu dan berkesan

 Testimoni 2 : Pengunaan Garlix Complex Shaklee mampu merawat sakit gigi, maka tak perlu dah pengambilan Pain Killer ataupun AntibiotikBest memang best Garlix Complex Shaklee ini. Harganya pun RM47.50 sahaja. Tidak mencecah pun RM50. Memang mampu milik. Setiap rumah harus ada sebotol Garlic Shaklee ini sebagai penganti kepada antibiotik.

Jika anda berminat untuk mendapatkan Garlix Complex Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai. Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan.

 Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah.

 Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee.

0 Comments:

Post a Comment