Friday, July 29, 2016

Penambah Tenaga Secara Semulajadi


Assalamualaikum

Badan letih-letih dan tak bertenaga, sememangnya dah jadi kebiasaan. Pabila badan mulai letih, mata nie mulalah mengantuk. Jika disorongkan bantal, sekejap saja sudah terlelap dan lena. 

Kepenatan setelah seharian bekerja dipejabat, ditambah pula dengan kerja-kerja di rumah yang tidak pernah ada penghujungnya adalah perkara biasa bagi ibu yang bekerja dan mempunyai anak kecil seperti saya.

Kawan-kawan ada mengalami situasi seperti saya tak? Jika ada kita serupa. Ibu-ibu tidak keseorangan dan saya juga tidak keseorangan.

Honestly, kadang-kadang letihnya sehinggakan ditahap yang paling atas. Rasa macam nak berehat-rehat, bersantai-santai, luruskan pinggang, rehat-rehatkan kaki tapi disebabkan atas rasa tanggungjawab. Semua itu diketepikan. Betulkan ibu-ibu sekalian

Satu lagi, tak sanggup rasanya melihat dapur terdampar dengan pinggan yang kotor, lantai melekit, barang mainan merata dan barang-barang bersepah sana sini. Ini yang membuatkan lagi letih mata memandangnya..

Jadinya, disini saya cadangkan supaya ibu-ibu sekalian nikmatilah dan minumlah Cinch Tea Mix, Ianya boleh diminum sejuk ataupun panas. Bertindak dengan selamat untuk menambahkan tenaga semulajadi sekaligus meningkatkan kesihatan dan mententeramkan minda. Selepas minum tea yang berkhasiat ini, pastinya ibu-ibu akan berasa tenang dan bertenaga semula.


Mengandungi teh hijau, hijau Matcha (teh hijau premier untuk majlis keramaian jepun). Terdapat juga Ramuan T-lift eksklusif  daripada Teh hijau, putih dan merah. Bebas gluten, tiada perisa,pewarna dan pemanis tiruan.


Berehat sebentar sambil menikmati secawan Cinch Tea sebelum meneruskan kerja yang tertangguh. Sungguh mendamaikan dan mententeramkan perasaan. Tak percaya? Cubalah dan rasailah penangan Cinch Tea ini.

Kenapa saya mencadangkan Cinch Tea ini?

 Semestinya saya sendiri telah mencubanya dan telah pun merasai khasiatnya. Kebiasaannya apabila selepas makan malam, pasti mata nie bagaikan di gam mahu terlelap tetapi selepas mengamalkan Cinch Tea ini, sememangnya ianya menambahkan tenaga.

 Jadinya masa yang ada itu boleh saya peruntukkan untuk mengemas, melipat baju, membasuh baju, mengupdate blog,  dan membaca majalah. Kadang-kadang boleh lagi tue menonton TV sehingga larut malam dan menemani En Usben menonton movie. (Pppstt... En Usben saya tak minat bola)

Itulah sebahagian daripada testimoni saya sendiri, jom kita lihat testimoni penguna yang telah meminum dan menikmati Cinch Tea ini.

Testimoni 1 : Memang luarbiasa, ianya membuatkan penguna berasa ENERGETIC dan segar
.

Testimoni 2 : Merupakan ENERGY BOOSTER terbaik, Hilang rasa mengantuk dan tiada keletihan




Kesimpulannya, sekiranya anda sering saja keletihan, tidak bermaya. Cinch Tea Mix inilah pilihan terbaik kerana ia meransang tenaga secara semulajadi dan ianya selamat diminum. Boleh juga diminum tanpa mengira waktu dan tempat. Mudah dibawa ke mana saja,kerana ia di bungkus dalam bentuk sachet yang kecil. 

Selepas anda mengamalkannya pastinya anda mampu mengucapkan selamat tinggal keletihan, lesu dan mengantuk.

Anda ingin mendapatkan sekotak Cinch Tea ini, boleh menghubugi saya atau Whatsapp saya di talian 017256 9166. Penghantaran secara COD dan pos laju ke seluruh Malaysia juga disediakan.


Sekian, terima kasih kerana sudi singgah di blog saya ini. Jumpa lagi dientry akan datang.

 Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan.
Kongsikan:

Thursday, July 28, 2016

Etika Ketika Menghadiri Mesyuarat

Mesyuarat, Meeting, Meeting, Mesyuarat...


Kadang-kadang tue seharian kena menghadirkan diri dalam mesyuarat dan berbagai ragam juga apabila berada di dalam sesuatu mesyuarat. Inilah sebahagian aktiviti di pejabat yang tidak dapat dielakkan.


Mesyuarat atau meeting adalah penting bagi mendapat kata putus bagi menyelesaikan sesuatu masalah. Ia juga membincangkan perkara-perkara yang baru disamping mengambil kira pandangan semua yang terlibat ketika menghadiri mesyuarat tersebut.

Paling best, apabila pihak organizer menyediakan makanan yang sedap-sedap seteleh selesai mesyuarat.. Best, best memang best.. Bab ini saya suka..hehehe :)

Mesti kawan-kawan semua pernah menghadiri mesyuaratkan.Mesyuarat bukan setakat kat office saja, ia juga boleh dilakukan dirumah, perpustakaan dan semua tempat yang dirasakan bersesuaian, dalam kereta pun boleh tau. Dengan teknologi yang canggih sekarang nie, mesyuarat pun boleh diadakan secara online..Perbagai teknologi yang ada sekarang nih. Pilih saja medium yang anda minati dan pastikan mesyuarat anda berjalan dengan lancar.

Bagaimanakah keadaan mesyuarat yang kawan-kawan pernah hadiri, adakah ia membosankan atau sebaliknya.

Walau apa pun keadaan mesyuarat yang anda hadiri, Jangan diabaikan etika atau tatatertib ketika menghadiri mesyuarat terutamanya apabila melibatkan pihak atasan ataupun klien.

 Jadinya, jom kita baca beberapa etika yang seharusnya kita tahu sebelum menghadiri mesyuarat. Inipun saya dapat di dalam majalah. Sebagai perkongsian bersama. Saya catatkan serba sedikit. Untuk bacaan umum kawan-kawan sekalian.

1) Maklumkan Agenda mesyuarat kepada ahli-ahli yang terlibat.
- Maklumkan agenda mesyuarat terlebih dahulu sekurang-kurangnya sehari sebelum mesyuarat kepada yang terlibat. Anda boleh menghantar agenda tersebut melalui email yang merupakan cara termudah untuk mendapatkannya.

2) Hadir Awal
- Datang awal, sebaiknya 15 minit sebelum mesyuarat. Elakkan datang lambat ketika menghadiri mesyuarat. Jika terdapat kecemasan atau sebarang masalah, silalah memaklumkan kepada setiausaha mesyuarat ataupun salah seorang ahli-ahli mesyuarat tersebut.
Di dalam hal ini, ia menunjukkan tahap pengurusan masa seseorang itu dan tanda penghormatan antara satu sama lain.

3) Jangan Menyampuk
Berilah peluang kepada individu terentu menghabiskan pembentangannya terlebih dahulu. Jangan menyampuk ketika pembentangan di buat. Jangan mengemukan soalan ketika pembentangan dibuat. sesudah selesai pembentangan barulah boleh kemukakan soalan, cadangan ataupun komen kepada individu tersebut.

4) Simpan segala Telefon/Tablet/ atau bahan elektronik
Bunyi daripada Telefon anda boleh menganggu suasana mesyuarat. Dicadangkan setkan telefon dan segala bahan elektronik di dalam "Silent Mode".Sekiranya terdapat panggilan penting atau kecemasan, Jawablah panggilan tersebut diluar bilik mesyuarat supaya tidak menganggu suasana mesyuarat.


5) Kawal Bahasa Badan Anda

Elakkan membuat pergerakan seperti mengoyangkan kaki, memandang sana-sini, bermain dengan pen dan menepuk-nepuk meja. Dengan bahasa badan yang tidak terkawal memberi tanggapan yang anda sudahpun mula merasa bosan dan menyebabkan orang lain merasa tidak selesa.
Bersabarlah dan tenang, tunggu sehingga mesyuarat selesai.

6) Selesaikan Konflik dengan Segera
Jangan abaikan dan ketepikan masalah yang timbul, adakan perbincangan dengan sebaiknya. Sekiranya berlaku situasi yang tegang, inilah masa untuk menyelsaikannya diatas satu meja. Gunakan teknik perbincangan "Brainstroming" supaya dapat mencapai kata sepakat.

7) Ketepikan Masalah Peribadi.
Jika tedapat masalah peribadi dengan individu yng berada di dalam mesyuarat, di nasihatkan supaya ketepikanlah sebentar. Bersikaplah secara professional, Jangan diikutkan emosi. Ini adalah kerana tujuan utama mesyuarat adalah untuk mencapai kata sepakat dalam menyelesaikan masalah.
Jangan terlalu sensitif dan bertindak secara terburu-buru dan bercakap diluar batasan.

Habis sudah bab etika ketika bermesyuarat. Diharap dengan sedikit info ini dapat memberi manafaat kepada kawan-kawan. Yang penting tak kira apa pun keputusan yang ingin kita buat, Bermesyuaratlah supaya memperolehi kata sepakat yang dipersetujui ramai. Lebih-lebih lagi di dalam rumahtangga betapa pentingnya mesyuarat itu  perlu dilaksanakan.

Jom kita bermesyuarat..satu lagi mesyuarat untuk hari ini..Mesyuarat Rakan-rakan bisnes Shaklee. Santai, seronok, mengembirakan dan padat dengan ilmu kesihatan,kerohanian dan keagamaan.

Alhamdulillah....




Kongsikan:

Wednesday, July 27, 2016

Cara Mudah Untuk Kekal Jelita



Siapa yang tidak mahu kelihatan cantik & jelita..Semuanya pasti ingin nampak cantik dan jelita. Betul tak? Tanpa mengira usia. Pasti teringin nampak jelita dan cantik. Adanya sanggup berhabisan. Ada jugak yang sanggup melakukan pembedahan. Bagi mencapai hajat yang diinginkan.


Sekarang nie, tak perlu dah susah - susah dan menyeksa diri. Semuanya mudah dengan cara amalkan meminum VIVIX setiap hari. Amalkan secara konsisten tau. Setiap malam satu sudu sahaja. Jika ingin mendapatkan kesan yang pantas dan drastik, boleh juga diamalkan satu sudu disebelah pagi dan satu sudu disebelah malam dan jika rajin, boleh juga jadikan VIVIX ini sebagai masker. Hasilnya sememangnya menakjubkan.


In sha Allah dengan izin Allah, bukan saja cantik jelita saja yang anda perolehi tapi kesihatan yang baik juga menjadi milik anda. Banyak khasiat VIVIX nie, ia merupakan hasil daripada gabungan buahan-buahan berri yang terpilih. Semuanya terkandung di dalam botol yang kecil itu..

Marilah kita berVIVIX....

Sempena Promosi VIVIX yang masih berlansung. Jangan Ketinggalan


Harga promosi pastinya lebih murah. Ingin memiliki VIVIX dengan harga promosi, Hubungi / Whatsapp saya ditalian 0172569166. Sebelum 31 Julai 2016 yer, selepas itu VIVIX akan kembali kepada harga yang tiada promosi..
Kongsikan:

Tuesday, July 26, 2016

Kelebihan Lechitin Shaklee

Assalamualaikum...



Kembali mencoret- coret. 


Jika semalam saya dah share tentang kelebihan Collagen Shaklee, hari ini pula nak share pula tentang Lechitin Shaklee yang sangat-sangat penting bagi mereka yang ingin menurutkan berat badan. Ia juga supplement utama di dalam penurunan berat badan. Dengan mengamalkan Lechitin secara berterusan ianya merupakan cara diet yang sihat & selamat. Jadinya anda boleh mengamalkan Lechitin ini tanpa risau dan was-was.



Ok, jom teruskan pembacaan yer kawan-kawan ianya semua tentang kelebihan Lechitin ini. Sedikit inf0 di sini, Lechitin Shaklee ini berasaskan Kacang Soya. Diantara khasiat yang terkandung di dalamnya adalah seperti berikut:

  • Membantu mencegah penyakit kronik seperti tekanan darah tinggi, stroke dan penyakit hati. Dimana ianya bertindak sebagai pelarut untuk kolestrol dan lemak-lemak yang terdapat di dalam tubuh.Mengikut saranan pakar, Jika berhadapan dengan masalah kesihatan sebegini adalah disarankan pengambilan lechitin sebanyak 6000 - 7000 mg sehari.
  • Bertindak sebagai pemecah lemak dan ianya mampu membakar lemak dengan cepat sekiranya disertakan dengan senaman dan cara pemakanan yang betul. Pengambilan lechitin secara konsisten mampu membantu anda mencapai berat badan yang diinginkan
  • Membantu penyerapan zat-zat penting dari saluran darah ke dalam sel-sel badan. Sekiranya lechitin tidak mencukupi ianya akan mengakibatkan membran sel mengeras dan melambatkan proses penyerapan zat tersebut. Apabila penyerapan zat terganggu, ianya akan menyebabkan bahaya kepada sistem tubuh. Nyata sekali, pengambilan lechitin yang mencukupi mampu mempercepatkan kadar penyerapan zat.
  • Membantu mencegah dan mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan hati
  • Memberi perlindungan dari serangan virus, kuman dan bakteria dengan cara membantu sistem imunisasi dengan memelihara dan membalut sel darah merah dan struktur lechitin mampu melindungi sel dari teroksida.
  • Membantu sel otak berkembang yang mana ianya mempunyai unsur penting di dalam transmisi saraf impuls. Lechitin juga boleh membantu penghidap masalah short term memory dan mampu mencegah penyakit nyanyuk atau Alzheimer's. Ia juga di kenali sebagai makanan otak dan saraf. Mengikut saranan pakar, skiranya untuk memulih sistem ingatan, perlu diamalkan dengan pengambilan sebanyak 7000mg sehari.
  • Ianya sangat-sangat berguna kepada pesakit asma,bronkitis, high fever dan alergi kerana ia merupakan asid lemak yang penting didalam penjagaan paru-paru. Dimana dengan adanya lechitin ianya mampu mencairkan mukus dan seterusnya mencegah iritasi.
  • Membantu mencegah eczema, menghasilkan kulit yang lembut dan juga rambut yang sihat serta berkilat.
  • Mengurangkan  dan mencegah gejala-gejala PMS dan ianya juga membantu mencegah gejala-gejala Menopause
Setelah kita lihat kelebihan yang terdapat di dalam Lechitin, Jom kita tengok pula apa kata mereka yang telah mengamalkan lechitin.

Testimoni 1 :Berat badan berkurangan setelah mengamalkan lechitin. Syabas kak, sekiranya diteruskan usaha pasti berjaya mencapai berat badan yang diidamkan.


Testimoni 2 :Makan Lechitin boleh kurus?? Ya, itulah jawapannya. Berkat diamalkan secara konsisten dan tidak berputus asa. Berat Idaman menjadi miliknya jua.

Lihatlah bagaimana lechitin membantu di dalam penurunan berat badan. Sekiranya kawan-kawan didalam usaha menurunkan berat badan,mungkin dengan mengamalkan lechitin adalah salah satu usaha daripanya.

Anda ingin memiliki sebotol Lechitin. Usah segan silu hubungi saya ditalian 0172569166. Sekiranya anda berada disekitar Seremban, Nilai, Seremban 2, Port Dickson, Puchong, Putra Height, Shah Alam penghantaran terus ke rumah anda di sediakan. Penghantaran mengunakan pos lagu juga disediakan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Kongsikan:

Monday, July 25, 2016

Kelebihan Kolegen Shaklee Powder

Di dalam banyak-banyak kolagen yang terdapat dipasaran. Kolagen apakah pilihan anda? Jenama X, Jenama Y ataupun Shaklee Collagen. Shaklee pun ada Collagen tau dan pastinya lebih banyak khasiat dan manafaat sekiranya diamalkan secara konsisten.

Sebelum kawan-kawan membuat keputusan untuk membeli dan mengamalkan Collagen Jenama X,Y ataupun Z. Jom kita intai-intai dulu kelebihan Collagen ( Kolagen) Shaklee Powder. Mesti baca tau..1) Dari sudut kesihatan - sekiranya diamalkan secara konsisten ianya mampu kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah. Dalam erti kata lain, ianya memelihara kesihatan dalaman sehinggakan memelihara salur darah.



2) Dari sudut kecantikan - Part nie saya suka :).. Rasanya kawan-kawan pun suka jugakkan..Collagen ini mengalakkan kulit menjadi tegang,anjal,gebu dan lembut. Ianya juga mampu mengurangkan parut. Kulit menjadi semakin lembap dan keanjalan semakin bertambah baik. Dalam erti kata lain, Semakin kawan-kawan mengamalkan Collegen Shaklee ini, semakin bertambah cantik dan anjal kulit.Bukan setakat kulit muka saja tetapi keseluruhan badan..Bergetah Gitu!! Bestnya!!Nampak muda berseri tiada lagi tanda-tanda penuaan. 

3) Dari sudut kesihatan Tulang & Sendi - Ianya mengekalkan kesihatan tulang, tulang rawan dan sendi. Mampu juga mengelakkan pergeseran antara sendi. Sesuai sangatlah buat kawan-kawan yang mengalami sakit-sakit lutut dan di dalam masa yang sama ianya memelihara kecantikan luaran dan dalaman. Class Gitu..

4) Dari sudut kesihatan otak - kolegen berfungsi membantu mengoptimumkan serapan nutrisi  penting yang diperlukan untuk otak.

5) Dari sudut kesihatan kuku -Menjadikan kuku lebih kuat, bintik putih yang biasa terdapat pada kuku akan hilang dan kuku kelihatan berkilat dan berseri.

6) Dari sudut kesihatan rambut - Menjadikan rambut lebih tebal, mengalakkan perumbuhan rambut serta mengawal keguguran rambut dengan menguatkan pertumbuhan rambut daripada akar dan menjadikan kulit kepala lebih sihat.

Wah.. patutlah banyak kebaikan Kolagen Shaklee ini, rupa-rupanya dihasilkan daripada bahan yang bermutu. Patutlah ramai penguna yang mengamalkannya berpuas hati. Nampak perubahannya dari segi kecantikan dan kesihatan. Memang tak rugi mencubanya.

Jom kita lihat testimoni penguna yang telah mengamalkan Collagen Shaklee ini.. Apa kata mereka..

Testimoni Penguna Kolagen Shaklee yang telah berpuashati...

Tstimoni 1: Kulit makin lembut, Pecah-pecah kat tapak kaki hilang dan sakit-sakit pun sudah tiada, bangun pagi kembali bertenaga






Testimoni 2: Selepas 2 minggu pengunaan kulit wajah menjadi cerah



Testimoni 3 : Sebelum mengamalkan Kolagen Shaklee kulit mudah terbakar tetapi setelah mengamalkannya kulit nampak muda belia.. (Bila kulit bertambah cantik tue membuatkan hati bertambah Syoookkk :))


Bestnya tengok testimoni dan perubahan pada mereka. Jom kita sama-sama mengamalkannya dan merasai dan mengalami sendiri perubahannya..Jomm

Jika anda berminat untuk mendapatkan Kolagen Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai.

Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee 

Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah.

Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee.

Terima kasih kerana sudi membaca dan singgah di blog ini, kita berjumpa dientry akan datang ye..

Salam Sayang
Aisha Malek :)






Kongsikan:

Thursday, July 21, 2016

Minuman pembakar lemak - Cinch Shake Mix


Tercari-cari minuman yang boleh membakar lemak.Cinch Shake Mix adalah jawapannya.Ada 3 perasa.Chocolate,Coffe Latte dan Vanilla.Kesemuanya sedap-sedap belaka.Tetapi disebabkan saya mengemari chocolate maka saya lebih suka Cinch Shake Mix berperisa chocolate. Memang sedap.Terangkat.


Pada yang suka nescafe,tak perlu dah minum munuman berkafein tue,tukar saja pada Cinch Shake Mix berperisa Coffee Latte..Cinch Shake Mix bukan saja sedap tapi boleh juga membakar lemak.. Wah,bestkan.Memang tak rugi meminumnya.

Khasiat yang terkandung di dalam Cinch Shake Mix
-2 scoop Cinch Shake Mix mengandungi 190 kalori.Tak banyak pun kalorinya tapi mengenyangkan. Memang sesuai bagi yang sedang berdiet.

-Tiada laktosa,rendah indeks glisemik yang mampu memperlahankan rasa lapar dan memberi tenaga berpanjangan. Boleh juga diminum oleh pesakit kencing manis.

-Terdapat multivitamin,protein dan serat bagi setiap hidangan.Oleh itu ianya mampu menampung kekurangan protein,multivitamin dan serat ketika berdiet.Pendek kata,ia akan support nutrisi yang berkurangan di  dalam tubuh ketika kita sedang berdiet.

-Terdapat Vitamin A, C, D, E dan B. Komponen Vitamin B termasuklah Thiamin, Riboflavin, Niacin, B6, Biotin dan Pantothenic Acid. Kesemuanya Lengkap dengan 8 jenis vitamin yang berkhasiat buat tubuh. Bagi anda yang mengamalkannya, tak perlu dah risau tentang kekurangan vitamin ataupun nutrisi kerana ianya sememangnya berkhasiat, bernutrisi dan lazat

Fungsi Vitamin yang terkandung di dalam Cinch Shake Mix ini adalah untuk membantu dalam meningkatkan metabolisme badan di mana makanan ditukarkan ke bentuk tenaga. Yang mana semakin berusianya kita,semakin menurunlah metabolisma badan, dan sebab tuelah perlu ditambah dengan makanan kesihatan seperti Cinch Shake Mix, lain-lain makanan kesihatan dan juga senaman.

- Terdapat 35% mineral iaitu kalsium, magnesium, zink, selenium, copper dan mangan disetiap hidangan Cinch Shake Mix. Setiap satunya didatangkan khas dengan fungsi yang tersendiri yang memberi kebaikan kepada tubuh penguna yang mengamalkannya. Sebagai contoh, mineral dan kalsium yang terdapat didalam Cinch Shake MIx adalah berfungsi  sebagai membantu kesihatan tubuh dan juga tulang.

- Terdapat Leucine ataupun di kenali sebagai asid amino.ITujuan utamanya  adalah berfungsi untuk menjaga otot.Otot pula berfungsi untuk mengawal metabolisma. Jadinya takdelah kehilangan otot dan metabolisma ketika berdiet.

Sebernarnya pada produk  lain tidak terdapat formula Leucine ini. Ianya hanya terdapat didalam Cinch Shake Mix Shaklee saja.

Best memang best...Takdelah nanti selepas anda diet,berat badan naik mendadak semula dan mengeleber terutama sekali dibahagian lengan.

Memang banyak khasiat Cinch Shake Mix Shaklee nie,dan sememangnya ia menjadi pilihan kepada mereka yang sedang berdiet.

Jika anda sedang berdiet,maka pilihlah Cinch Shake Mix Shaklee ini yang berkhasiat dan mengenyangkan ini. In Sha Allah, berkat diet yang seimbang, cara pemakanan yang betul dan pemilihan supplement yang betul juga anda mampu mencapai berat badan yang diimpikan.

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Cinch Shake Mix Shaklee ini, boleh menghubungi saya ditalian 0172569166.Saya cuba membantu anda. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Seremban 2, Nilai dan Port Dickson, saya akan membuat penghantaran terus ke rumah anda. Tetapi bagi yang berada diluar kawasan. Perkhidmatan secara Pos Laju disediakan.

Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya ini, kita jumpa di entry akan datang.









Kongsikan:

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews