Monday, July 25, 2016

Kelebihan Kolegen Shaklee Powder

Di dalam banyak-banyak kolagen yang terdapat dipasaran. Kolagen apakah pilihan anda? Jenama X, Jenama Y ataupun Shaklee Collagen. Shaklee pun ada Collagen tau dan pastinya lebih banyak khasiat dan manafaat sekiranya diamalkan secara konsisten.

Sebelum kawan-kawan membuat keputusan untuk membeli dan mengamalkan Collagen Jenama X,Y ataupun Z. Jom kita intai-intai dulu kelebihan Collagen ( Kolagen) Shaklee Powder. Mesti baca tau..1) Dari sudut kesihatan - sekiranya diamalkan secara konsisten ianya mampu kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah. Dalam erti kata lain, ianya memelihara kesihatan dalaman sehinggakan memelihara salur darah.2) Dari sudut kecantikan - Part nie saya suka :).. Rasanya kawan-kawan pun suka jugakkan..Collagen ini mengalakkan kulit menjadi tegang,anjal,gebu dan lembut. Ianya juga mampu mengurangkan parut. Kulit menjadi semakin lembap dan keanjalan semakin bertambah baik. Dalam erti kata lain, Semakin kawan-kawan mengamalkan Collegen Shaklee ini, semakin bertambah cantik dan anjal kulit.Bukan setakat kulit muka saja tetapi keseluruhan badan..Bergetah Gitu!! Bestnya!!Nampak muda berseri tiada lagi tanda-tanda penuaan. 

3) Dari sudut kesihatan Tulang & Sendi - Ianya mengekalkan kesihatan tulang, tulang rawan dan sendi. Mampu juga mengelakkan pergeseran antara sendi. Sesuai sangatlah buat kawan-kawan yang mengalami sakit-sakit lutut dan di dalam masa yang sama ianya memelihara kecantikan luaran dan dalaman. Class Gitu..

4) Dari sudut kesihatan otak - kolegen berfungsi membantu mengoptimumkan serapan nutrisi  penting yang diperlukan untuk otak.

5) Dari sudut kesihatan kuku -Menjadikan kuku lebih kuat, bintik putih yang biasa terdapat pada kuku akan hilang dan kuku kelihatan berkilat dan berseri.

6) Dari sudut kesihatan rambut - Menjadikan rambut lebih tebal, mengalakkan perumbuhan rambut serta mengawal keguguran rambut dengan menguatkan pertumbuhan rambut daripada akar dan menjadikan kulit kepala lebih sihat.

Wah.. patutlah banyak kebaikan Kolagen Shaklee ini, rupa-rupanya dihasilkan daripada bahan yang bermutu. Patutlah ramai penguna yang mengamalkannya berpuas hati. Nampak perubahannya dari segi kecantikan dan kesihatan. Memang tak rugi mencubanya.

Jom kita lihat testimoni penguna yang telah mengamalkan Collagen Shaklee ini.. Apa kata mereka..

Testimoni Penguna Kolagen Shaklee yang telah berpuashati...

Tstimoni 1: Kulit makin lembut, Pecah-pecah kat tapak kaki hilang dan sakit-sakit pun sudah tiada, bangun pagi kembali bertenaga


Testimoni 2: Selepas 2 minggu pengunaan kulit wajah menjadi cerahTestimoni 3 : Sebelum mengamalkan Kolagen Shaklee kulit mudah terbakar tetapi setelah mengamalkannya kulit nampak muda belia.. (Bila kulit bertambah cantik tue membuatkan hati bertambah Syoookkk :))


Bestnya tengok testimoni dan perubahan pada mereka. Jom kita sama-sama mengamalkannya dan merasai dan mengalami sendiri perubahannya..Jomm

Jika anda berminat untuk mendapatkan Kolagen Shaklee ini, Usahlah segan silu menghubungi saya di talian 0172569166, COD PERCUMA disekitar Puchong, Putra Height, Shah Alam, Bandar Sri Sendayan, ,Seremban Seremban 2, Bandar Enstek dan Nilai.

Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia juga disediakan. Untuk mendapatkan penjimatan yang lebih sebanyak 20% - 35%, adalah disarankan untuk anda mendaftar sebagai Ahli Sah Shaklee 

Diantara kebaikan yang bakal anda perolehi adalah dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga yang lebih murah.

Disamping itu, Sekiranya anda berminat untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan produk Shaklee segala tunjuk ajar juga akan disediakan. Sekaligus anda mampu menjana pendapatan tambahan dan mendalami ilmu tentang kesihatan bersama Shaklee.

Terima kasih kerana sudi membaca dan singgah di blog ini, kita berjumpa dientry akan datang ye..

Salam Sayang
Aisha Malek :)


Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews