Set Detoks Shaklee

BY icetanggo IN , , , , No comments

Assalamualaikum.

Apabila toksin semakin banyak di dalam tubuh, mulalah ia menunjukkan simptom-simptom yang memudaratkan tubuh.

Jika dahulu badan bertenaga tetapi sekarang tubuh menjadi lemah, Jika dahulu tiada gangguan sakit kepala tetapi ketika ini sakit kepala semakin menjadi-jadi dan berulang-ulang dan juga memiliki kuku dan rambut yang rapuh. Ketika ini juga makanlah berbagai jenis ubat atau supplement tetapi masih tiada kesan yang diingini.

Itulah sebahagian simptom-simptom lambakan toksik di dalam tubuh.

Sekiranya anda merasai simtom-simtom diatas menular di dalam tubuh. Maka usahlah berlengah lagi. Ambilllah langkah awal dengan cara menDetoxkan diri. Sebenarnya, terdapat berbagai cara untuk mengeluarkan toksin di dalam tubuh ini.

Salah satu caranya yang termudah, dijamin selamat dan berkesan adalah dengan cara mengamalkan Set Detoks Shaklee ini dengan cara berterusan. 

Bukan saja setakat pengambilan supplement ini setiap hari. Anda juga haruslah mulakan cara pemakanan yang sihat supaya toksin yang terkumpul di dalam tubuh itu semakin berkurangan. Apabila toksin semakin berkurangan, pastinya memberi kesan yang positif kepada tubuh. Supplement yang bagus disertakan dengan pemakanan yang sihat dan juga senaman yang berterusan mampu menjayakan diri anda untuk mendetoxkan diri.

Memperkenalkan Set Detoks Shaklee yang mengandungi

DTX Complex 
Memberi perlindungan menyeluruh untuk kesihatan hati anda. Mengandungi 120 tablet. 
Bagi melindungi dan meransang keupayaan semulajadi tubuh untuk menjaga kesihatan hati.
Ianya membekalkan nutrisi sokongan dengan kombinasi perbagai herba berkhasiat bagi melidungi dan meransang keupayaan tubuh untuk menjaga kesihatan hati. Ianya telah diuji secara klinikal untuk mengekalkan sel-sel hati supaya sentiasa sihat.
Mengandungi ekstrak Milk Thistle, bahan aktif yang mengekalkan keupayaan semulajadi  tubuh untuk menjaga kesihatan hati.

HERBLAX

Juga di kenali sebagai julap semulajadi. Sesuai di ambil sekali sekala bagi membuang toksin di dalam tubuh.

Ianya berfungsi secara semulajadi dengan meransang pengecutan otot usus yang membolehkan sisa-sisa toksin dapat keluar sepenuhnya.Telah dibuktikan secara klinikal yang ianya amat sesuai untuk tubuh manusia kerana tindakan pembersihan yang lembu dan berkesan dan manafaat tersendiri. 

Merupakan gabungan 9 herba semulajadi yang mengadungi khasiat. Dengan pengunaan Herblax yang berterusan ianya mampu melegakan sembelit, menormalkan fungsi usus dan melancarkan pengaliran darah.

VIVIX

Vivix membantu memberi tenaga kepada sel yang boleh membaiki sel tubuh  yang telah dirosakkan oleh toksin ianya menjadikan pengeluaran toksin daripada tubuh keluar dengan efisien. 
Mengandungi ekstrak anggur Muscadine yang merupakan sejenis polyphenol yang kaya dengan antioksida dan juga merupakan energy booster yang hebat.


ALFAFA

Terkandung di dalamnya daun alfafa yang mengandungi berbagai nutrisi. Dimana ia berfunsi dengan mengeluarkan toksin melalui najis. Dengan pengambilan alfafa menjadikan toksin yang terkumpul di dalam tubuh di keluarkan tanpa memberi kesan kepada tubuh.

Selain fungsinya mampu mengeluarkan toksin, ianya memberi manafaat dan khasiat yang berpanjangan bagi pengamalnya


PAPERMINT GINGERPLUS

Terkandung di dalamnya daun pudina dan halia yang mana berkhasiat untuk menghilangkan angin dan kembung perut. Sekaligus ianya membantu melancarkan proses penghadaman. Sekiranya anda sering rasa mual dan loya adalah dicadangkan mengamalkan supplement ini.

Secara kesimpulannya dengan pengambilan supplement membantu proses detox ini menjadi lebih mudah, selamat dan berkesan. Betapa pentingnya proses detox ini bagi membersihkan segala toksin di dalam tubuh kita. Usah dibiarkan toksin ini memudaratkan kesihatan. Ambil langkah pencegahan demi kesihatan tubuh.

Sekian, terima kasih kerana singgah membaca di blog saya, sehingga kita bertemu lagi dientry akan datang. Anda berminat untuk mendapatkan set detoks ini, boleh whatsapp saya di talian 0172569166

0 Comments:

Post a Comment