Monday, September 26, 2016

Atasi Masalah Sembelit Pada Kanak-Kanak

Assalamualaikum,

Nak dibiarkan si kecil menangis kerana sembelit memang tak sampai hati dibuatnya. Dengan mimik muka menahan sakit. Aduh!! Memang kesian dibuatnya

Sedangkan kita yang dewasa ini jika sembelit melanda kadang-kadang merah padam muka dibuatnya. Inikan pula anak kecil yang masih lagi belum petah berkata apa-apa.

Ingin mengetahui bagimanakah cara untuk meredakan masalah sembelit buat anak anda. Adalah dengan cara memberikan MEALSHAKE sebagai minuman harian.Ianya merupakan pemakanan tambahan yang kaya dengan berkhasiat dan bernutrisi.

Berperisa vanilla yang sangat sedap dan lazat. Boleh diminum begitu sahaja atau boleh dibancuh bersama minuman harian anak anda seperti susu,milo ataupun Horlicks. Cuma tidak boleh dibancuh dengan kopi atau teh saja.

Bancuhan Mealshake ini bukan saja sesuai buat anak-anak kecil tetapi juga boleh diminum oleh seluruh ahli keluarga. Menikmati minuman Mealshake bersama keluarga juga boleh dijadikan sebagai meninuman Kesihatan keluarga.

Disamping itu, kandungan khasiat dan serat terdapat didalamnya dapat membantu meredakan masalah sembelit buat anak.

Selain dapat meredakan sembelit, Dengan khasiat yang terdapat di dalam hidangan MEALSHAKE , mampu melengkapkan keperluan nutrisi buat anak yang sedang membesar.
Itulah yang dinamakan sebagai MEALSHAKE Shaklee.


Testimoni daripada ibu-ibu yang telah memberikan MEALSHAKE kepada anak mereka. Mereka telah pun berpuas hati kerana Mealshake mampu mengatasi masalah sembelit pada anak.

Testimoni 1: Masalah sembelit yang kronik boleh mengakibatkan pendarahan. Malah setelah mengamalkan Mealshake masalah sembelit sudahpun tiada lagi.Testimoni 2: Banyak perubahan yang terjadi dan mengembirakan hati ibu. Apabila anak semakin berselera dan apabila membuang air besar tiada lagi kedengaran tangisan daripada anak.
Testimoni 3 : Tiada lagi kesakitan pada anak apabila membuang air besar selepas mengamalkan mealshake selama seminggu.Sememangnya sembelit yang menyerang anak-anak memang merisaukan.Takkan mahu dibiarkan saja.Tidak sanggup rasanya untuk melihat si manja menagis ketika membuang air besar.

Maka,atasilah sembelit Anak anda dengan MealShake.In Sha Allah,ianya membantu.

Ingin dapatkan Mealshake anda.Boleh hubungi saya ditalian 0172569166 bagi pembelian.

Jumpa lagi dientry akan datang.


Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews