Wednesday, September 07, 2016

Bancuhan ESP yang Lazat & Berkhasiat

Assalamualaikum..

Pagi-pagi begini teringin pulak rasanya nak minum carrot susu.Sedap dan mengenyangkan jugakkan..

Cari punya cari..Nasib baiklah masih terdapat carrot lagi didalam peti ais.Tapi susunya pulak takde,kehabisan stok dirumah rupanya.

Ternampak pula 1 tong ESP yang penuh bergaya ditepi meja makan.Terus aje,timbul idea..kita buat bancuhan ESP bersama Carrot.

Dengan cara yang mudah lagi senang.Potongkan secara kecil2 bagi 1/2 batang carrot dan ambil 2 sudu besar ESP dan air,anggarannya 2 gelas.Kemudian pregggg....preggg...preeggg didalam blender...Sehingga carrot tadi hancur.Jika tak mahu hancur pun takpe.Coz akan ada rasa-rasa crunchy daripada carrot tadi.Cara ni pun sedap jugak..

Tapi saya lebih sukakan semuanya diblender halus.Selepas diblender.Hasilnya bancuhannya nampak seperti carrot susu.Kelihatan berbuih-buih dan rasanya amat-amat menyelerakan,ianya pekat dan creamy.Dan boleh diminum suam dan juga sejuk.Seriously, sedap sangat.Lazat sangat.Dan yang utama adalah khasiatnya..

Nak Cuba ESP carrot hari ini? Nak dapatkan ESP,boleh hubungi saya ditalian 0172569166.Lagipun September ini merupakan Promosi ESP,maka sesuai sangatlah untuk memilikinya.
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews