Cara Menyembunyikan Perut Buncit Daripada Kelihatan

BY icetanggo IN , , , , , No comments

Assalamualaikum.

Rasa macam dah kelihatan cantik bergaya je, nampak manis je bila mata memandang. Tapi apabila sampai di bahagian perut. Alamak!!! Nampak buncitnya. Seganlah jika ada mata yang nampak nanti. Nak dikatakan berbadan dua, tidak pula tapi itulah masalahnya. Lemak terkumpul dibahagian perut yang menyebabkan perut kelihatan buncit..

Nak control ayu tanpa menampakkan perut yang buncit itu. Saya ada cara-caranya. Jom teruskan pembacaan ye.

Cara Menyembunyikan Perut Buncit Daripada Kelihatan - Cara 1

Apabila memilih untuk memakai skirt pilihlah skirt yang berjenis A-line kerana potongan skirt yang luas di bahagian bawah, dengan potongan ini mampu menyembunyikan bahagian pinggang dan perut yang buncit itu.

Pilihan skirt yang brcorak juga mampu menyembunyikan perut buncit daripada kelihatanCara Menyembunyikan Perut Buncit Daripada Kelihatan - Cara 2

Jika ingin memakai seluar, pilihlah seluar yang berjenis Palazzo ataupun seluar berjenis ala Aladin. Dengan fesyen sebegini ia boleh menyembunyikan bahagian perut yang berlipat. Dan potongannya juga lebih besar dan lebih selesa apabila dipakai


Cara Menyembunyikan Perut Buncit Daripada Kelihatan - Cara 3

Jika anda memakai baju yang berfesyen tali pinggang diluar. Pastikan anda memakai tali pinggang yang besar dan luas dibahagian pinggang anda. Manakala, ikat tali pinggang tersebut satu inchi lebih tinggi daripada pinggang bagi menyembunyikan bahagian perut yang buncit itu.
Cara Menyembunyikan Perut Buncit Daripada Kelihatan - Cara 4

Pilih jeans yang berjenis "High Waist" serta padakankan berssama baju yang bercorak gelap. Pasti ia dapat mnyembunyikan perut buncit anda dari kelihatan.
Cara Menyembunyikan Perut Buncit Daripada Kelihatan - Cara 5

Elakkan baju yang mempunyai corak garisan Horizontal ataupun melintang. Kesan daripada corak tersebut mampu memperlihatkan perut yang buncit tadi. Adalah dicadangkan memilih baju yang mempunyai rekaan tali ikatan dibahagian bawah ataupun wrap top.
Inilah dia serba sedikit tentang cara menyembunyikan perut buncit daripada kelihatan. Adalah penting memilih pemakaian yang patuh syariah dan menutupi aurat walaupun anda mahu menyembunyikan peut buncit daripada kelihatan
.
Moga dapat memberi manafaat kepada pembaca sekalian. Namun, sampai bila harus menyembunyikan perut yang buncit daripada kelihatan. 

Maka, dengan itu bagi daripada terus menyembunyikan Perut Buncit itu tadi. Marilah kita amalkan gaya hidup sihat dengan melakukan senaman dan juga pemakanan tambahan. Dicadangkan bagi anda yang mengalami masalah perut buncit ini, mengamalkan Omega Guard & Herblax.

MENGATASI MASALAH PERUT BUNCIT DENGAN OMEGA GUARD & HERBLAX. 

Yang mana kedua-dua supplement hebat ini mempunyai fungsi untuk mengempiskan perut. Mengeluarkan segala bagai lemak-lemak degil, toksin-toksin yang terlarut di dalam badan. Dan sekaligus membersihkan usus dan mengelakkan daripada usus tersekat akibat najis yang tersumbat.Untuk pengetahuan, najis yang tersekat dan memiliki usus yang tersumbat mampu menyebabkan perut menjadi buncit dan toksin di dalam badan.Bahaya tau,jika dibiarkan melarat. 

Jika diamalkan dua supplement yang hebat ini dengan berdisplin dan senaman kempiskan perut dengan istiqamah, pasti anda akan memperolehi hasilnya. Tiada lagi masalah perut buncit. Tiada lagi alasan untuk menyembunyikan perut anda .

Bagi pembelian boleh hubungi saya talian 0172569166. Sehingga bertemu lagi dientry akan datang

0 Comments:

Post a Comment