Saturday, September 24, 2016

Kelebihan Set Berpantang Shaklee Yang Perlu Diketahui

Assalamualaikum....

Tempoh bersalin hampir tiba.Masa nielah biasanya bakal ibu sibuk menyediakan persediaan untuk bersalin.

Daripada kelengkapan bayi sehinggalah kelengkapan peribadi untuk menempuh tempoh berpantang selama lebih kurang 44 hari.

Bagaimana dengan set berpantang pilihan anda?Sudah memilikinya atau belum.
Jika belum membuat pilihan saya cadangkan disini supaya sahabat sekalian memilih set berpantang Shaklee.


Bukan hanya kerana saya menjualnya tetapi khasiat dan nutrisi yang terdapat di dalamnya.Dari hasil pengalaman saya yang sudahpun mengamalkan set berpantang ini benar-benar menyakinkan tentang khasiat dan manafaat yang diperolehi.

Set berpantang Shaklee ini sangat bagus buat tubuh badan dan juga keperluan nutrisi ketika berpantang.

 Tidak dapat dinafikan lagi,sudah ramai ibu-ibu diluar sana mengunakan set berpantang ini dan berpuas hati.Malah ada yang jatuh cinta dengan khasiatnya.

Bermula daripada set berpantang terus mengamalkan rangkaian vitamin Shaklee sebagai pemakanan tambahan harian. Best memang best.

Siapa yang tak mahukan hidup lebih sihat dan cergas.Tambahan pula sejak mempunyai cahaya mata.Pastinya ibu amat memerlukan kesihatan diri yang baik.

Yang pastinya,Set Berpantang Shaklee ini membantu ibu kekal cergas dan bertenaga.Walaupun kerap berjaga malam kerana menyusukan bayi.

Tambahan pula,Set berpantang Shaklee ini mampu memeriahkan susu ibu.Yang dulunya sedikit dan semakin hari susu badan bertambah banyak dan susu badan menjadi lebih pekat serta susu yang berkhasiat buat bayi.


Diantara kelebihan yang bakal ibu perolehi adalah penyembuhan yang cepat bagi luka pembedahan dan bersalin.Luka tersebut menjadi cepat kering.

Sembelit semasa berpantang memang menyeksakan.Namun setelah ibu mengamalkan set bersalin Shaklee ini, ianya dapat mengelakkan daripada masalah sembelit berlaku.


Disamping itu,set berpantang ini boleh diambil terus sebaik saja ibu melahirkan bayi samaada czer ataupun normal. Walaupun bayi terkena jaundice,ibu masih boleh mengamalkan set ini,tanpa ragu-ragu malah ianya membantu bayi mendapatkan khasiat yang secukupnya melalui susu ibu.

Sememangnya banyak kelebihan dan manafaat yang boleh diperkatakan tentang set bersalin Shaklee ini.Hanya sesudah mengamalkannya dan merasai khasiat yang diperolehi.

Maka dengan itu,jadikanlah set berpantang Shaklee ini sebagai pilihan utama anda disepanjang tempoh berpantang.

Ingin dapatkan set berpantang Shaklee yang berkhasiat ini.Boleh hubungi saya ditalian 0172569166.

Terima kasih kerana sudi singgah diblog saya.Sehingga bertemu lagi dientry akan datang.


Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews