Pengedar Shaklee di Seremban & Port Dickson.

BY icetanggo IN , , , , , No comments

Assalamualaikum,

Sedang tercari -cari supplement yang Shaklee yang semulajadi, berkesan, di percayai,famous dan berkhasiat?Jika Ya jawapannya...Anda boleh terus Whatsapp ditalian 0172569166.

Saya merupakan pengedar Shaklee yang berdaftar dan aktif.Sering jua mengikuti kelas ,bengkel atau seminar yang berkaitan nutrisi yang dianjurkan oleh Shaklee dan Group bagi menambahkan ilmu tentang nutrisi.Dan ilmu tersebut bolehlah di kongsi bersama anda nanti.In sha Allah,saya cuba yang termampu untuk anda memiliki dan mendapatkan supplement Shaklee.Bagi Kesihatan anda dan keluarga.

Sememangnya rangkaian vitamin Shaklee ini memang banyak permintaan dan penguna.Pengunanya pula semakin hari semakin bertambah ramai kerana yakin dan jatuh cinta dengan khasiat dan nutrisi yang diperolehi setelah mengamalkannya.

Kebanyakan daripada semuanya memberikan feedback kesihatan yang positif dan bertambah baik dari masa ke semasa.

Diantara produk Shaklee & Set produk yang sentiasa diminati dan sentiasa ready stock adalah

Vivix - ESP - vitamin C - Vitamin E - Herblax - GLA-Herbal blend - Lechitin -Omega Guard-Phytocol -Cinch Tea dan banyak lagi supplement yang berkhasiat buat kegunaan individu dan keluarga

Set bersalin - Set Kehamilan - Set Cergas - Set Cantik - Set Sendi - Set jeragat - Set Kurus - Set Kolestrol - Set Darah Tinggi & Kencing Manis.


In Sha Allah, dengan izin Allah dan berkat usaha anda untuk mendapatkan Kesihatan yang baik buat diri dan keluarga berjaya diperolehi.

Kepada anda diluar sana yang berada disekitar. Seremban,Seremban2,Seremban 3,Bandar Ainsdale,Port Dickson,Bandar Sri Sendayan dan kawasan sekitarnya.Saya menyediakan penghantaran terus ke Rumah anda.

Bagi yang berada diluar kawasan termasuk Sabah & Serawak.Perkhidmatan penghantaran mengunakan pos laju juga disediakan.

Ingat tentang Kesihatan,Ingat Shaklee.Ingat saya sebagai pengedar Shaklee Anda. Setiap pembelian akan disertakan dengan konsultasi yang akan diberi secara percuma semasa pembelian dan dari masa ke semasa sekiranya diperlukan.

Terima kasih kerana sudi singgah diblog saya.Sehingga kita bertemu lagi dientry akan datang

0 Comments:

Post a Comment